Перегляд одного допису
Старий 30.09.2008, 14:45   #1259
Kostaj

Звідки Ви: м.Львів, м.Ковель
Дописи: 289
Дякував: 121
Дякували 124 раз(и) в 51 повідомленнях
Цитата:
Допис від tosi Переглянути допис
а в нас знову повінь
Місце: секретна водойма 20км. від Львова.
Учасники сейшену: Tosi, Mishka, Kostaj, Степан.

Так, риболовля видалася... Погода була майже літня, але трохи надокучав по-осінньому свіжий вітерець, тому голий торс доводилося прикривати рибальським жилетом, або ж ловити сидячи, що успішно робили Tosi і Mishka. І взагалі з голови не виходила думка " А чи не вступили пацани з самого ранку в ...????", дик вони потім близько обіду знову десь разом ходили типу до машини, але скоріше за все до щасливої "кучки" Воно панятно що JAVA-стіками ловила тільки одна широковідома в вузьких колах особистість... інші обходилися банальними твістерами глямурного кольору розміру від 1" до 2" на шарнірах і на джигголовках від 2гр до ... 8гр. Але... як кажуть у нас на львівщині "Жаба дусила".
Важко сказати в якому стані був наш опонент (Окунь), але вперше в житті його можна було впіймати на пасивний силікон . Чесно кажучи, я ще такого не бачив... Закидаєш "джигу", вибираєш слабину і тримаєш в натяжку, а через кілька секунд - ось він дринк-дринк-дринк - і окунь тут як тут.
З самого ранку настрій пробували зіпсувати "спортсмени", які приїхали потренуватися перед змаганнями. Їх було якось занадто багато і всі чомусь зкучкувалися біля нас і давай закидати... Довелося нашій групі ретируватися на "дальній кардон". Але в цьому був і свій плюс - там вітер був в спину і за всякими природними і не дуже перешкодами майже не відчувався.
Отак і рибалили. Купали приманки хто які хотів, але наша "Галя" була балована і перевагу надавала силікону, хоча кілька штук ми витвічили на
всякі глямурні самурайськи вироби.
А так позитиву було дуже багато, тому дехто змушений був викидати його надлишок іпонськими бойовими гаслама типу JAVF-a-a-a-a-a! Чим мабуть не па-дєцьки озадачив місцевих дідів доночників. Я вже мовчу про стан "штопору" в який їх ввели наші кукани (народ ми лишнього не блрали суто на таранку), на фоні їхнього спілкування з .
Була і ще одна неординарна для мене подія - я зловив на джиг "Ротана".

За фото дякую кумові.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg IMG_1688__.JPG (326,9 КБ, 83 переглядів)
Тип файлу: jpg IMG_1689__.JPG (312,9 КБ, 88 переглядів)
Тип файлу: jpg IMG_1686__.JPG (233,2 КБ, 132 переглядів)
Kostaj зараз поза форумом