Давненько не писав на форумі,жаль закритий "Общий треп".А то теж хотів висловити свої думки по темі,я кажуть зі сторони.Та краще напишу про добряче обловленний спін Кістлер .Нагадаю паличка до 10гр на бланку NFC в графіті НМ.Бланк добре грузиться від 3гр і нормально пуляє 18гр. паличка дуже кидуча,строй написано фаст,а під нагрузкою виглядає як модерейт.Ідеальна для джига ,дуже классно киває кінчиком,що виручає на мягкому дні(в основному я роблю анімацію спіном),але на моєму улюбленному NRX на малих приманках на мягкому дні якраз цього не вистачало.По чутливості раніше я писав що поступається NRX,але я помилявся,чутливість на тому ж рівні ,але вона трохи інша,як би правильно сказати ,в іншій тнальності.На повному вильоті,на судакові потребує більш різкої підсічки ніж NRX,всетаки бланк мякіший.Рибу тримає намертво,втомлює митьєво,навіть саму тоненьку нитку не може обірвати ні судак ні щука,навіть басс.Запас міцності величезний,хоч трофеї не попадалися,але з рибою до 2кг можна не церемонитися ,волокти буром.На мою думку палички в графіті НМ гарна альтернатива NRX за значно менші гроші,а то останнім часом ціни на Луміси навіть у нас не адекватні.Також раніше писав про досить достойні і не дуже дорогі спіннінги Quantum EXO ,були на сувмісних покидушках з нашим Вінницьким ,дуже приємним початківцем мультовиком(Васильку Привіт!), так людині з досить великим досвідом цей спін дуже сподобався,навіть трошки вразив,по совокупності характеристик,тим більше що вони двучасні,що для багатьох це важливо.
|