Перегляд одного допису
Старий 30.05.2016, 10:52   #797
ILV

Звідки Ви: Украина, г. Тернополь.
Дописи: 186
Дякував: 321
Дякували 289 раз(и) в 86 повідомленнях
Цитата:
Допис від kotyara Переглянути допис
Всем привет. Хочу себе собрать еще один ул каст такой себе универсал под мдж, колебло и вобы на равномерке с легким подтвичем. Интересует бланк S781-2-MHX. Нашел пару видососв на ютубе пиндосовских, никаких комментов там не услышал. Возможно есть ли у кого ковырялка на данном бланке, интересно услышать мнение?
Вітаю колег за захопленням!
Два роки тому зібрав собі на даному бланку вудилище спеціально для монтажів відвідний, кароліна, дропшот в стоячій воді. Може пам’ятаєш ще фото виставляв з неповною спіраллю на двох мікро кільцях. З монтажами працює нормально, досить кидучий, тест вказаний більш менш правдивий, наприклад 7г кидає ще нормально але на проводці вже не прориває траву з 5г все ок. Класичний джиг, погоджуюсь з Едуардом Володимировичем, не його сильна сторона, але ловити можна. Такий собі універсал. З воблерами дрібними на кленика - пробував не сподобалося (навіть не можу пояснити чому, можливо тому, що для цього маю інші вудилища), на блешні ним не ловив.
Ще є маленьке але - як хто збере на цьому бланку вудилище можуть трохи плавати його робочі характеристики. Я зібрав по можливості саме легке і чутливе: спіраль, всі кільця мікро, легкий тримач, готове вудилище важить 78г.

Востаннє редагував ILV: 30.05.2016 о 11:02.
ILV зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням