Цитата:
Допис від Бочонок
Доброї ночі! допоможіть зробити вибір, Daiwa EXCELER 3000 або SPRO RedArc 10 300 FD W/S під спін Banax Headland HL-902MFS д.274 т.5-25,
Читаючи нижче коментарії , похитнулись мої переконання щодо EXCELER, чи я помиляюсь
|
Користуюсь Екселером два роки. Петлі навіть на тонких шнурах практично не кидає, це при тому, що я шнури (правда мокрі) завжди мотаю по борт і завжди забуваю дивитися як там лягяють витки. За два роки інтенсивної експлуатації люфтів немає. Змащував тільки ролик. Самоскидів дужки не має. Працює тихо. Найбільша риба - короп 12,5 кг, взяв джиг, катушка справилась достойно, оскільки спін був ростом 210, 5-25 гр, виводив я його практично однією катухою, все нормально. Після покупки біомастера перейшла в розряд запасних, хоча особливої різниці в роботі я не помітив ( ну, або не спеціаліст я, або біомастер лівий, або справді різниця не дуже значна, потрібне підкреслити). Позичав знайомому, ці

поставили її на макушатник і залишили на ніч пружину на березі. Пружину взяв собака, волік катушку метрів двадцять по каменю (а в нас граніт), в результаті чого з одного боку трохи обдерлась фарба на корпусі і обдерлось напилення на шпулі. Після чого знайомий перейшов в розряд дуже далеких знайомих, а шпулю я за порадою Андрона заполірував, працює як нова.
Ред арком ловив один раз, теж дуже добра машинерія, але, як на мене, дуже вже гламурна, тобто, придбавши ред арк потрібно для гармонії купляти розовий дрючок, розовий шнур і ловити розовими приманками, які потрібно складати в рожеві пасочки

.
Я нікого не хочу образити, просто задумуюсь, а чи не пішла частина енергії (і затрат) на оформлення катухи в ущерб її технічним характеристикам? Все ІМХО....
А якщо серйозно, то яку катушку Ви не купите, то все одно будете з часом жаліти, що не купили ту, другу.... Так що вибір за Вами.