Перегляд одного допису
Старий 23.05.2016, 13:23   #720
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Я і кукан або недільні "покидушки" ...

Трохи зморений після дводенних нічних рибалок із спіннінгом,вчора вирішив трохи відіспатися та відпочити вдома.
Але,"рибальський рубак" свою справу робить,незалежно від власних бажань. І тому,вирішуємо з товаришами поїхати до річки,щоб кожен свої нові придбання з області кастингу спробував.
По дорозі було придбано м"яса для шашлику,котрий мав би трохи "присмачити" цю оказію.

P.S. На головному фото ви бачите два комплекти,котрі приймали участь в цьому дійстві і кукан-річ,як для мене,абсолютно непотрібна. Я його купив шість років тому,коли ще вважав цей предмет невід"ємною часткою кожного спіннінгіста,але досить швидко зорієнтувався,розставив для себе приорітети і,як бачите,ще жодного разу не розпаковував за цей період. Шкода мені заберати з водойми те,що мені має морально-естетичне задоволення приносити і точно не у вигляді череван напхати !

А тепер два слова (багато писати немає часу та й тим,кому потрібно,все стане зрозуміло і без надмірної писанини.
В головних ролях виступали Посейдон Салті Сен. тестом до 10 грамів в парі з КК51 (шпуля стокова) та "мускулистий гераклик" також вічнозеленої контори HCSC-64ML,компанію якому склала "елітна" Абу.
Стосовно першої вудки,то після того,як мій живіт наївся смачного м"яса і було нелегко стояти,то навіть "вприсядки" вдавалося файно кидати. Мінімум,який пробував,то це було 4 грами+Сексік 2" (менше на річці немає потреби). Так ось,потрібних 25-30 метрів долається без сильних навантажень. Стосовно більшої ваги,то там взагалі без проблем (8 грамів жбурнути на метрів сорок-як "два пальці об ...") ...
Вудка гарно інформує про підводну поведінку приманки,відчуваємо всі корчики та рельєфні зміни.
Для себе зробив висновок,що це типова джигова паличка,якою можна сміло працювати в межах тесту (сильно відважні і більше можуть наважуватися )
Спіннінг також буде не проти пошарпати невеликі воблерки (до 65 Орбіта),що при його допомозі ідеально закидатимуться. (Волкери,"бенти" не маю на увазі,бо це і так зрозуміло ...)
Зовнішній вигляд-супер,вудка "тендітно-модельної" форми,не знаю як з рибою буде справлятися,але те,що "видерати з корчів" щось більше,то це точно не її основна спеціалізація,як на мене. Іншими словами,коли є голова на плечах,то можна все пробувати все. "Револьверна" розстановка кілець палочки її аніскілечки не псує і стає абсолютно непомітною після третього-четвертого закидання.
І основне питання" яке мене не стосується щодо балансу та ін. негараздів з металічною бочечкою КК51,то я ніяких дискомфортів там також не відчув:все гарно,ергономічно,зручно,досяжно та комфортно.
Другий комплект мене вразив не менше першого. Особливо робота його унікального бланку. Спочатку здалося він по строю (в моєму розумінні) не джигова палочка,але ж ні ... Ще й як! "джигова", вершинка дивакувато-інформативна не на жарт,чи то в силу одночастності,чи що,але чутливість також зашкалює. Все в межах тесту,але гіпотетично,то на стоячій (тиха течія) водоймі можна і більшу вагу "пуляти".
Воблери ... Ну,тут "у кожного своя доля і свій шлях широкий ... "
Після Посейдона, в очі впадали більші кільця,які його не псують абсолютно (Значить,для чогось вони,все таки,там потрібні ! )
Ну і комель ... Комель тут такий,як треба:"дерти,дерти і ще раз дерти ... "
Звичайно,для таких невеликих річок,як наша,то ловити з берега можна цим коротуном,а ось для більших рік,то лише з човна.
Навіть я,взявши перший раз в руки цю палочку з досі ненависною для мене Абу,досить легко з першого разу почав робити все,що вимагають умови рибалки. Вудка потрібна також.
На жаль,риби піймано не було,бо рибалили мало,більше дурачилися і,звичайно,"давлЄнІЄ",тому бішого сказати не можу стосовно діалогу з підводними жителями.
Так ось,підсумовуючи вищесказане і для тих,хто має бажання,можливості,прагне та любить щось нове,хто "сразу к бІлдерам нЄ бЄжИт", рекомендую обидва цих патички,які,більш ніж переконанний,принесуть вас масу задоволення від рибалки і взагалі цей сам процес піднімуть на достньо новий якісніший рівень !
P.S. Не забуваємо брати на рибалку пакети для сміття та після своєї "діяльності" гарно прибираємо весь непотріб !!!

комплект.jpgвогонь.jpgшашлик2.jpgрічка1.jpgрічка3.jpgрічка7.jpgрічка9.jpgрічка12.jpg
Прибрано.jpg
Dohtur78 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
30 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей