На вихідних було вирішено десь відпочити. Вирішили ми с дочкою не в парк і атракціони, а на рибалку.
Погода попередньо була сприятлива, а вона це діло в мене любить. Куди їхати, питання також майже відразу відпало. Спланували ми поїхати на «Срібні Роси», с.Надросівка, Володарський р-н. Тим паче, було отримано запрошення від власника ставків. Чим ми і скористалися.
Дочка хоч моя і рибачка, але поспати любить. Тому ми виїхали, можливо сказати вже пізно, в цей час вже деякі збираються, а ми тільки приїхали. Але ми на це не зважали. Ми їхали на відпочинок.
Виїхали ми десь о 9-й годині. Поки в магазин, туди – сюди, приїхали на водойму майже о 10.30. Коли я був тут останнього разу, багато чого змінилось і в ліпшу сторону. Зроблено багато роботи по благоустрою, як мені сказали, це тільки початок. Це не може не радувати.
Також на сусідній водойми вирощують таке:
Так, повернемось до самого процесу. Ми с дочкою розмістились в секторі с хатиною, чому вона була дуже рада. Поки я підготовив все оснащення та принаду, вже майже була 11-а година.
С принади я нічого не експериментував, взяв те що було.
Насадкою був опариш, черв’як, манка.
Ловив на мах - 6м, дочка на 5м-мах. Одне ми забули, про що я пожалкував пізніше – підсак (ні ручка від підсака була, забув голову).
Основа 0,12, поводок – 0,1. Крючки №14-16 (з тонкої сталі). Поплавки вагою – 1-1,25грм.
Закормивши точку десь третинною принади, перша рибка відізвалась через хвилин 20.
Клював потихеньку карасик, з пів лодоні і більше. Коли десь через хвилин 30, дочка кличе на допомогу, я і не зрозумів спочатку чому. Коли побачив як вигинається у неї 5м мах, зрозумів, великий карась чи короп. Тут я і пожалкував про те, що забув голову підсака. Оснастка тоненька, возились ми з ним довгенько, але в якусь хвилину він здався, ми скористались цією миттю і дістали його. А ось і перший трофей моєї дочки, ну вважаю що не останній.
Потім ще були і інші цікаві трофеї, у вигляді крупної – плотви. Також, дуже підняли настрій карасики (якщо можливо їх так назвати) вагою до 800 грм.
Ми приїхали не на довго, але все одно, за коротку сесію, ми с дочкою за 3-4години, без «навантаження», відпочиваючи впіймали приблизно 5,120 різної риби.
Вся риба після чого була відпущена підростати.
Ще велике дякую власнику водойми за гостинність. Сил та наснаги.