Місце - верхів'я Дністра
Компанія - відсутня
Музичний супровід в дорозі - Dire Straits, composition "You and Your friend"
по дорозі на річку мене супроводжувала дуже гармонійна музика, яка була дуже схожа на мій настрій спокій і внутрішнє задоволення, мабуть у кожного перед рибалкою саме такий настрій, або у всякому разі мені здається що так має бути

снасть збирав теж згідно настрою спокійно і розсудливо. Дав собі установку трохи приділити часу мікроколєблу, самурайські вироби відповідно не були байдужі різноманітній рибці, перший як і очікувалось був чаб (фото1) потім ще декілька чабіків але на більш гламурний розкрас цієї ж колєбахи, тут вже вибачайте фотки не робив (щоб колєбаху не палити

). Пішов далі, так як знав що трошки нижче є цікавий перекатик, правильно став і 10-15хв просто спостерігав що взагалі робиться. Майже під ногами помітив табунець карасиків, які мабуть відкормлювались перед зимою, поставив "правильну колєбаху" і задався ціллю зловити карася десь на 4 проводці вже під берегом один знахабнів і вискочив з під каменя за колєбахою але в останню мить щось запідозривши розвернувся з смачним чмоком як справжнісінький чаб

ще декілька проводок і колєбаха робить своє діло (фото2) вибачте що замурзаний, але трошки розпереживався боявся що злетить і я не зафіксую "злосного хижака"

. Далі були чабіки (фото3), і на МДЖ (фото4) і знову колєбаха (фото5). Так як чабіків я наловився, колєбло знову підтвердило свій статус, вирішив половити окунька (ну люблю я таранку ) на одній з проводок спокусилась щучка, що характерно, неодноразово помічаю при використанні маленьких приманок, зубаста бере приманку ніжно, досить часто засікається за сам край губи, а от більші приманки досить часто зрізає так як я побачив що щучка шкоді приманки не завдасть, трошки заставив її позувати ось один гарний розворот (фото6). Ну про окунів писати не буду, тим більше і фотки не викладав, скажу просто що взяв десь близько 2-х десятків. Більшість риби була випущена, крім окунів і карася

, окуні татові до пива, а карасик сину (любить хвостики жарених карасикі обїдати).
Назад їхав ще спокійніше, швидкість орієнтовно 60-70км/год музика таж сама Dire Straits правда композиція вже була інша
Отака гарна рибалка вийшла