Перегляд одного допису
Старий 07.03.2016, 20:17   #498
zDIOz

Звідки Ви: Київ
Дописи: 260
Дякував: 60
Дякували 139 раз(и) в 98 повідомленнях
Цитата:
Допис від Ben Переглянути допис
а зносостійкість одинакова що у тих що у інших?
якщо мова за ракушку та камінці то х4 - стійкіший.
це за умови порівняння однакових шнурів (наприклад хардкор х4 та х8 - х4 легше переносить ракушку та камінці.
Цитата:
Допис від Ben Переглянути допис
Що дає круглість шнура? я думав що менше врізок... але щось у мене із апгрейдом їх було трохи багато І якось дивно що на закиді так відстрілював... шнур міцний а на вобі 4 г - відстріли... як таке може бути не розумію
тут проста геометрія :-) чим кругліше шнур тим він краще буде ковзати (проходити через кільця) при закиді, краща аквадинаміка, а отже менше течія та вітер будуть "видувати". Все це дуже відносно і вплив може бути дуже незначний.
Що до врізок - на egi-metall 0.8# мені треба прикласти зусиль щоб їх заробити.
Мені важко відповісти на питання про відстріли але можна припустити:
- дуже різко кидаєте при затягнутих гальмах (імовірність мала але є, до того ж перебіжка або врізка може бути тим несподіваним гальмом)
- шнур сам по собі "старий". тобто зберігався (відлежувався) на складі за таких умов що втратив свої властивості. з ygk, varivas з таким не стикався. у берклі , пам'ятаю, була партія що при намотці на котушку рвалась шматками 10-20 метрів, ще в тов. супер пє від санлайну при змотці з котушки "ломався" - реально кришився. Це скоріше або підробка або зберігання.
zDIOz зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Ben (08.03.2016)