Всім привіт! Зранку, глянувши у вікно, потім на сайт погоди на сьогодні – оптимізму отримана інформація не додала ні грама. Однак, прочитані звечора звіти форумчан про результативні рибалки, не дають спокою! І, не дивлячись на вітроган (понад 8-10 м/с), “бзикі з мухами” не дозволяють спокійно всидіти в хаті, а зібрані зразу після Нового року, триста раз переглянуті, снасті лагідно шепочуть: “ТИ ЩЕ ДОВГО БУДЕШ СИДІТИ ВДОМА?
Але, досить полеміки! Десь після 13.00 год все-таки вдалося вирватися на прогулянку річкою зі спіном в руках! Скажу відверто, кортіло половити “на все і зразу ”, відвідний обірвати відразу не вийшло, вийшло десь після 10-і проводки і там де ніколи не було корчів! Перев'язуватися, дивлячись на брак часу, особливого бажання не було, тому (а раптом щука) поставивши повідок з “польовки”– буду ловити головня! Практично під мостом на межі течій отримав “бомбезну” голавлину покльовку на L-minnow 33, купа бризг, але риб не засікся! Пройшов трохи нижче по течії, на Рідж 35 ф перед потопленим деревом вдалося вговорити уклейку (на мою думку, що це вона, може і помиляюсь):

(знаючи свої пізнання в іхтіофауні, тільки вдома за допомогою порівняння фото з фото в Інтернеті зміг ідентифікувати даний риб)! Те що вона хижак і хоче з'їсти 35-го ріджа – було мені новиною!
Вийшовши на відкриту місцину, де вітер давав про себе дуже добре знати, прийняв рішення повернутися назад, аж до “бумажки”, де затишніше. Там перев'язався на мікруху і на 3-х гр. з полярісом вговтав карандашика довжиною якраз в довжину рукоядки мого спіна!
Якось так! Прогулянкою лишився дуже задоволений, рибку бачив, свою дозу адреналіну отримав! Всім НХНЛ, з пов. Віктор
PS. звичайно усе відпущено