Перегляд одного допису
Старий 05.02.2016, 18:53   #313
rubolov
Banned

Звідки Ви: Киев ,Оболонь
Дописи: 1.658
Дякував: 12.850
Дякували 2.153 раз(и) в 753 повідомленнях
Цитата:
Допис від Igor Переглянути допис
Вот сам подумай, чтоб об этом рассуждать, надо было или нет, надо знать в цифрах состояние дел, расходы и тп. Я их не знаю поэтому фантазировать или додумывать ацкие сценарии нихочу. Понимаю что есть попередние примеры, но тем боле нихочу.
Могли арестовать счета и вернуть тоже хз. Я не видел где счета где лежат те деньги, если помнишь была история что вывозили втупую налом в Крым, а оттуда военным кораблем раши...
)
Игорь , поспрашивай у тех, (кто в отличии от тебя, ездил в Крым из Киева на авто), кому ты ещё доверяеш, они тебе расскажут, что тормознуть такой караван , до Армянска, можно 150раз. Было бы желание.
І на віщо гроши тягнути так далеко?, аж до Криму!, виїхав на трасу і топи собі до Глухова.
Чи може ти насправді вважаєш, шо парашенка і ко віддали усілякі накази щоб кордони Держави були перекритими?, чи в парашенка і ко немає в різних областях "своїх людей", які могли б перехопити, або трошки притримати "золотий карааан який "неспешно" тікає"?, то тобі коноплю(про яку так люблять "порассуждать" п'єтя боти в інтернеті) справді, краще й не пробувати.

Шо ж так всё запущенно то?., но "спеціаліст з розбудови держави".

Трошки поясню, а то може знову ні чого "типа" не зрозумієш.
Під Черкасами, прості люди, яким стало відомо , що з Києва тікають ригі з парку, обдналися і зупиняли ті автобуси і ганяли тих довбойобів по навколишніх полях. А твій парашенка "типа" такий тупий, що на відміну від людей не зміг зорієнтуватися у ситуації?
А по закордоним рахункам і "роботі нашої прокуратури" у цьому напрямку, що до розробки та забезпечення доказової бази(яку вимагає європейське судочинство), по цім рахукам та їх власникам , будь яка суттєва робота або стоїть , або блокується. І знову запитання до парашенкі, чому?, я так думаю, якщо б , парашенка звернувся б до Джозефа Байдана з проханням допомогти Україні у данному питанні , щоб довести цб справу до логічного кінця, тобто покарання винних та повернення вкраденних грошей , то спеціалісти США за короткий строк закінчили б з цією справою. А ле, на світ з'явилися б цікаві "моменти", про які ми ще не знаємо. Мабуть основна причина в тому, що парашенка дуже міцно пов'язаний з паперєдніками.

парашенка , як презік , відповідає за силовий блок і усіляки намагання ліпити горбатого що він "нє прі дєлах", вже не проканають.

Востаннє редагував rubolov: 05.02.2016 о 20:34.
rubolov зараз поза форумом