Тема: СНАСТИ
Перегляд одного допису
Старий 01.02.2016, 23:43   #2326
Stepan k2

Звідки Ви: Киев
Дописи: 348
Дякував: 16
Дякували 202 раз(и) в 50 повідомленнях
Цитата:
Допис від emir Переглянути допис
Ну то так воно і є. Мають же вони щось вкладати у майбутні знижки. Почекай до березня і купи собі того Фаворіта не за 4200, а за 3300 на виставці. Нічого дивного. Крім того є ще знижкова програма від Ібіса.
До тогож чим Фаворит гірший за того ж МК, маю я тих МК. То відверто скажу деякі вудки Фаворита значно кращі. А найкращі з них взагалі нам навіть не показують. В них є цілий напрямок, який працює виключно на Японію та USA. То ж все те від лукавого. Якшо дуже постаратись можна все.

До того ж, а шо Фаворіт не бренд? Чи в них намає витрат на маркетинг, рекламу, промо, виставки. Чи вони тими вудками тина городять? Для них так само кожна вудка чогось то та коштує. Але ж вони спонсорують и спортсменів, і локальні змагання. То вуйко в Вас такі роздуми, до поки Ви самі того не коштували та не бачили з середини. А власна прихильність до якогось там бренду, ще не ставить його на першу шпальту. То ж все має свою ціну. А ще є спеціальні умові та вимоги покупця. Навіть в того самого Фаворіта чи Флагмана бувають вудки, альтернативи яким нема більш ні в кого. Приклад з Сінапсом 662 UL я вже наводив.
Фаворит solo за 3300 не будет я вас уверяю максисимум 20% на выставке 5580 -20%=4464
Stepan k2 зараз поза форумом