Перегляд одного допису
Старий 22.01.2016, 23:18   #162
rubolov
Banned
 
Реєстрація: 27.06.2009
Звідки Ви: Киев ,Оболонь
Дописи: 1.658
Сказал(а) спасибо: 12.850
Поблагодарили 2.153 раз(а) в 753 сообщениях
Цитата:
Допис від Plagus Переглянути допис
Тут вчера было интересное )
.......
Справжня історія мережевої політтехнології створення «Третього Майдану»

Ідея цього матеріалу виникла, коли я абсолютно випадково зайшла на один із Фейсбук-акаунтів з назвою «Всі на Майдан». Шукала розклад, як відзначатимуть другу річницю Майдану і хотіла знати, чи є така група у Фейсбуці, раптом побачу когось цікавого. І побачила...

ГЕНЕРАТОР АНТИУКРАЇНСЬКОГО КОНТЕНТУ СТЕПАН МАЗУРА
http://www.ukrinform.ua/rubric-polit...e-majdan3.html
Сегодня продолжение . https://www.facebook.com/permalink.p...00010533766117
Victor Arkadievich поделился video Юрия Кузьменко.
52 мин. ·
Итак, "Степан Мазура" - таки сепар из Москвы.
С чем я торжественно поздравляю всех тех молодцов, которые тянули за него мазу в предыдущем посте.
Разумеется, это далеко не одна такая крыса. Но эта спалилась.
Еще раз большой поклон всем воинам третьих майданов. Включая тех, кто вполне искренне считает, что призывать к тому же самому, к чему призывает сепар из-под крыла ФСБ - это то, что доктор прописал.
Юрий Кузьменко
2 ч ·
Тот самый Степан Мазура, он же Сергей Жук, снял видео-ответ на обвинения СБУ. Он, видимо, хотел этим опровергнуть нападки со стороны Службы Безопасности, но получилось наоборот.

Я сделал короткий отрезок, передающий всю суть 20минутного "видео-ответа". Вчерашний "патриот Украины" внезапно признается в том, что воевал за террористов, а Украину теперь называет "ваша страна".

Сколько еще таких прячущихся под украинской символикой пассажиров, что призывают к свержению нынешнего правительства, можно только догадываться.

Видео полностью https://www.youtube.com/watch?v=rp3NYpYWrG4
А чем занимается СБУ , голову якооо призначив п.о.па ?
Чи вони по вказівці з верху, чекали спостервгали, що б це гімно вимазало своєю присутністю як найбільше справжніх патріотів ?
Акцент цього самозакоханного мАсквіча видає його вже на перших хвилинах. Більше, він ні би то насміхається, вважаючи себе дуже "розумним".

П.С.: з невиликими перемотками , подивився до середени. Турбує одне питання, чому Білого , інших людей які готові віддати і ввддають своє життя за Україну вбивают, а таких скотів не чипають ?
В раші, людей хватають і саджають лише за підтримку Україну , за те що вони вважають пуйла агресором . А тут таке падло почувається в повній безпеці. Як таке може бути ?
rubolov зараз поза форумом