Перегляд одного допису
Старий 17.01.2016, 13:17   #328
Radul

Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
вчорашній виїзд. встигли перед морозом понирять.
як завжди початок сумний і здається безнадійний але потроху рознирявся і вже кайфував від самого процесу не зважаючи на тяжке й неповоротке зимове спорядження.
наткнувся на сітку, різать не став глибокувато й трохи небезпечно, відплив в перед і зустрів напарника який вже потроху повертався до берега, зі словами там далі набагато мутніше. я за вітром і пішов далі не змінюючи напрямок. й справді стало мутніше, й без того сніжні хмари нависали й було відчуття що ниряєш в ночі.
через деякий час з"явилися окунчики розміром з палець, думаю ну вже не сам. з"явилися пеньочки й подекуди торчащі палки ніби хтось косою зрізав сантиметрів 30-40 від дна, рідко в таких місцях буває риба але це краще ніж по мульному дні блукать. і ось хтось відморгнув на мій блукаючий промінь в темноті. приблизився блище, о зачотний, влупив в загривок, як потім вияснилось перебив хребет. підхвачую з під низу за гарпун і на гору. тепер можна і на берег як раз вже й час. судак по довжині як раз в розмір зелінки 75-ки.
вийшов на берег раніше домовленого часу але всі вже були на березі. один пустий в іншого два лящі по 1,5. мій судачок потягнув рівно 5,5 і невміщався на розділочній дошці.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  11.jpg
Переглядів: 333
Розмір:  140,9 КБ
ID:	506556   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_5788.jpg
Переглядів: 397
Розмір:  115,8 КБ
ID:	506557   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_5793.jpg
Переглядів: 311