Перегляд одного допису
Старий 31.07.2008, 19:04   #1092
skywalker

Звідки Ви: Боярка
Дописи: 636
Дякував: 2.697
Дякували 1.036 раз(и) в 209 повідомленнях
Сьогодні, річка КиС

Сьогодні прокинувся вранці, вдягнувся, вискочив на зупинку маршрутки. Сів у маршрутку, доїхав до зупинки наступної маршрутки. Коли чекав її, згадав, що не взяв фотік (перша лажа). Приїхав на річку. Побачив, що рівень води мінімум на півметра нижче, ніж низький рівень цієї водойми (друга лажа). Запитав у якоїсь місцевої тітки:"Давно так воду скинули?", та відповіла:"Вчора" (третя лажа). Мля, думаю, може вже одразу назад додому поїхати, але ні, раз приїхав, будемо ловити. Подхожу до знайомої ями, починаю збирати снасть, і виявляється, що тубусіка з повідками немає (четверта лажа). Нехай, думаю, може пронесе. Не пронесло. Перше клювання було щуче, це я зрозумів тоді, як після підсікання, ліска просто повисла без будь-якого навантаження, і на тому кінці вже не було менс шед на 2гр головці(лажа№5). ОК, тоді переходимо на ловлю головля. Голавлі плавають за всіма моїми приманками, еле їсти їх не хочуть. Так проходить година за годиною. Підхожу до місця, де є голавлі, різних розмірів max десь півкіло. Починаю полоскати пасочки, а для них розвага - плюх, щось впало в воду і попливло кудись, ще і задом мотиляє - цікаааво, потім плюх, нова цяцька. І кожну треба впритул роздивитися. Знущались так вони цілий день. Добре, що поряд з голавлями живуть і інщі види, не такі ціничні. Їми і задовольнився. А це - дві щучки (на 44-го і на копію каміона), три окуні (аглі даклінг, мепс аглія блек, салмо тіні). Нажаль щучка, що взяла на лміноу 44, загинула. Не витримала операції по видаленню всіх трьох жалів трійника з зябрів . А інщі втоплені назад у воду.
skywalker зараз поза форумом