Перегляд одного допису
Старий 27.12.2015, 20:50   #1367
goga

Звідки Ви: Бородянка Киевской обл.
Дописи: 541
Дякував: 696
Дякували 897 раз(и) в 223 повідомленнях
Цитата:
Допис від KARBON Переглянути допис
Интересно, если Вы ловите судака джигом, то :толщина шнура, качество палки, вес головки..." тоже не имеет значения? Типа :"Какая разница... главное, чтобы силикон упал на дно?" Думаю нет. Так почему же Вы считаете, что ЛОВЛЯ на снасть "гирлянда" примитивна до уровня "поставив на низ грам 10 і весь баланс"?
Дуже не хочеться щоб Ви неправильно мене зрозуміли.
Стосовно повідомленя що було перед тим що я процитував, погоджусь з пунктом а. кивок є основною сладовою гирлянди, далі жилка як намене то особливої ролі вона не грає , якщо не кидатись в крайнощі потипу привязати маленького чортика на жилку0.4. Керуючись здоровим глуздом ставив від 0.1 до 0,2ніякої різниці в грі немає тільки з тонкою гемарою більше заплутується та не така крепка, товста дуже жорстка, тож на так званий баланс вона не впливає. Далі про вагу самих приманок, я вже писав що коли нижня мормишка або чорт важкий прівняно з тими що стоять вище то немає чого шукати якийсь міфічний баланс можна вязати їх як завгодно. Якщо всі мормишки приблизно однакові то тут прийдеться дотримуватись правил інакше гирлянда не заграє.
Судака ловлю, там трохи друга музика, і порівнювати з гирляндою яб не став , там велику роль грає де його ловиш , глибина , течія і взагалі що у нього в голові. Були рибалки коли я нвмисне перегружав спінінг в два рази коли кінчик валився так що ледь відривав приманку від дна і потроху її підтягував, балансу там точно небуло , а він клював тільки так і не просто клював , а бив у приманку доки не чіплявся , по 5 раз на одній проводці. В джиговій ловлі як на мене нема жорстких правил там більше поле для експериментів.
goga зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
МаксимусС (27.12.2015)