Цитата:
Допис від Freshman
Думал, куда лучше написать и по совокупности факторов, решил все же сюда ...
|
Сьогодні без компанії,знову повзав (скакав,ходив,плентався,пробирався,бігав,....) там,де нормальні люди вважають такі місця непрохідними. Але був не зовсім сам,а з новою катушкою,про котру вже неодноразово говорив.
Місця красиві,і нормальна риба там точно є,але мене вона вже вкотре ігнорує чомусь. От не можу підібрати "ключик" до неї і все.

Окреме спасибі "червонокнижним покидькам" (бобрам),які там творять все,що їм заманеться. Але я трохи збоченець,тому місця такі обожнюю.

Відверто,після сьогоднішнього тест-драйву в тих "нелюдських" умовах+вітрисько дурнувато-некомфортний,мушу признати,що я
сильно помилявся,коли "фукав" в бік катушки Т3 і її похідних (Татулу до уваги не беремо,бо "в сім"ї не без виродка",як нам відомо.

) Не дивлячись на завелику кількість намотаного,не зовсім тонкого (#1.5) шнура,я витворяв все,що хотів:жбурляв догори,донизу,з лівого (-правого) боку,різко,плавно,"вискакуючи з штанів", з розгону,поперек (проти,за,..) вітру ... А воно (він,вона) летіло так,як потрібно,ніяких перебіжок,дальність польоту-вище всіх похвал (метрів 20-30-40-50 не питання),навіть закралася підозра,що Мегабас туди всунув систему ДіСі від Шимано.
"Працював" з приманками в тесті від семи до шістнадцяти грамів. Щодо налаштувань системи гальм,то майже нічого говорити,бо постіно був включений режим "лонг каст",магніти-на 3-4 (дуже рідко 5),іноді трішечки осьовими гальмами підігравав (але також,не часто).
Катушка комфортна,зручна,ергономічна і красива.

Колись чув про якесь "заліпання індуктора",то,незнаючи що це таке,хотів добитися,але поки,не вдалося,ну і х.з.

Така гарна,така гарна,а риби нормальної поки не ловить та катушка,тому сподіватимуся на майбутнє.
P.S. Ось тепер,можу публічно подякувати Сергію (
S.N.) за пораду придбати саме цей агрегат і надану мені можливість мати таку красоту,не затрачаючи фінансів. (Думайте як хочете,але це не реклама,бо таким не займаюся.

)
CIMG2038.jpgCIMG2042.jpgCIMG2044.jpgCIMG2048.jpgCIMG2056.jpgCIMG2057.jpg