Перегляд одного допису
Старий 02.12.2015, 12:33   #489
ILV

Звідки Ви: Украина, г. Тернополь.
Дописи: 186
Дякував: 321
Дякували 289 раз(и) в 86 повідомленнях
Цитата:
Допис від kotyara Переглянути допис
у меня Core c ZPIшной шпулей и блоком магнитов, вот я и пытаюсь понять как правильно расставить, находил на японских форумах такое расположение вот только еще не сильно понял как узнать полярность
Вітаю колега. Маю альдебаран з подібною гальмівною системою. Для розуміння дам таку інформацію: щоб отримати найбільше гальмування магніти потрібно розміщувати якнайближче,чергуючи полярність. А далі експериментально виставити під відповідні приманки. Наприклад в мене постійно три магніти - приманки 3-7г джиги і монтажі. Але якщо я не помиляюся, то у тебе трохи краща гальмівна система тим що можлива загальна регуляція всіх магнітів наближенням чи віддаленням від шпулі. Тому в твоєму варіанті я би певно ставив підряд чергуючи полярність чотири магніти – а решта загальним регулятором. Але краще проекспериментувати.
Визначати полярність непотрібно. Простіше робимо наприклад так: склали магніти в стовпчик і запхали нижнім магнітом в перший отвір, зсуваючи зменшений стовпчик убік залишаємо його в цьому отворі, в наступний отвір пхаємо стовпчик вже догори ногами тобто верхнім магнітом із стовпчика і т.д.

Востаннє редагував ILV: 02.12.2015 о 12:46.
ILV зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Vutty (02.12.2015)