Перегляд одного допису
Старий 01.12.2015, 12:24   #663
Косячок
Banned

Звідки Ви: Черкаси
Дописи: 493
Blog Entries: 24
Дякував: 6.253
Дякували 1.967 раз(и) в 360 повідомленнях
Smile Сонце гріє лице ....

[[Ссылки только членам профсоюза. ]
Тільки моїй мордяці дісталося більше від вітру і дощу, ніж від сонця, проте знав на що йду.
Після того як впродовж року намагався зловити окуня за кілограм і мені пощастило http://fishing.kiev.ua/vb3/showpost....&postcount=218, стало питання - хто наступний жереб пав на судака, доки ще лишилися більш-менш великі в Дніпрі. Тому вся відпустка(трохи менше 3-ох тижнів) була присвячена пошуку цього хижака

Не скажу, що це було легко - щодня махав веслами, не менше як 20 км, за будь-якої погоди, стикався з нахабними підводними мисливцями, що пірнали прямо туди, де я ловив, нічого навіть не кажучи(чого не можна сказати про мене), бракошами з китайськими сітками і промисловиками, тролінгаторами, що питали чи ловиться, а перед цим я ледве встигав вимотати шнур з-під їх "човників", мудлами, що ставали на відстані 10 метрів від мене, побачивши, що я витягую судачка чи іншу рибу та іншими плюгавцями.
Та й хрін з ними, нехай ідуть ... під воду
Я про інше - про природу, Річку, безтурботність, неквапливість дня, про миті, коли решта думок відходять, розчиняються доки тебе не поверне до реальності - тук
Прикро, що не вдалося спіймати трофейного судака, проте вірю, що в наступному році пощастить. Та й взагалі, чого варта мета, якщо не отримуєш задоволення від процесу
Косячок зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
53 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей