Перегляд одного допису
Старий 03.08.2015, 17:17   #32
Valentina

Звідки Ви: Бровары
Дописи: 1.006
Blog Entries: 15
Дякував: 10.674
Дякували 18.588 раз(и) в 681 повідомленнях
Ржищів. Квок.

…Димівся нічний асфальт після дощу. Прямо по курсу нам світив незвичайний «блакитний» повний місяць, що буває нечасто, раз в декілька років. Що він нам пророчив? – Не знаю. Але, як ніколи, особливих ілюзій на результативну рибалку я не відчувала. По-перше, ми їхали квочити сома, але в звітах квочатників за цей сезон нічого цікавого не було. Не ловиться поки що Він на квок. Тільки дітки до 10 кіл часом бешкетують, іноді потрапляючи таки на гачок щасливчикам. А по-друге, оцей містичний нічний пейзаж… Тиждень холоду і дощів, а завтра має бути тепло, і вітер сто разів за вихідні поміняє напрям. Не любить таких палімпсестів риба. Навряд…
Але коли з самого початку рибалки, в суботу вранці, ми за довгий час вперше чітко побачили і вихід сомика до приманки, і його покльовку – надії з новою силою розворушили душу…
Ми дуже старались. Навіть у хвилю, коли піднімався вітер, я намагалася невмілою рукою вичавити із квока ті звуки, які два роки тому так подобалися Йому і приносили результат. Та все дарма: сомику наше меню явно не сподобалось. Мабуть, занадто ситий був.
Багато підйомів і декілька покльовок – от і весь результат. Під кінець не втрималися і стали джигувати. Та було вже пізно: знову кардинально помінявся вітер і стало спекотно. Та навіть оті пару рибинок трішечки згладили несправджені надії, - кращі рибалки у нас попереду!

Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_7643.jpg
Переглядів: 1120
Розмір:  23,6 КБ
ID:	463794   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_7665.jpg
Переглядів: 1284
Розмір:  90,9 КБ
ID:	463795   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_7670.jpg
Переглядів: 1912