В неділю в 04-30 вже на місці. Переступивши пару раз через сплячих ночників та обійшовши їхніх 8 фідерів на 2 рила став 5 метрах від них та ще одного рибалки. Туди сюди закинувся і почав чекати 1 кльоваки. Пару днів тому кльов був не дуже, сподівання на гарний улов були, бо скоро зміна погоди, може трохи бєлякі зашевеляться. Перший кльов, взагалі на березі, в межах видимості, стався через годину

і то на протилежному боці річки. Нарешті, близько 07-00 перша густірка проклюнула. Потім одразу у сусіда такаж до 200 грм. Пробував різні величини поводків, гачки більше менше, опарік, бутер, красний - ні...я. Пойняв, шо треба просто чекати. Годинок в 9 кльов активізувався і трошки почало веселішати у сусідів. 11-30 почав збиратися і тут вона - типова кльовака лящова - удар, провис шнура, підсічка - шось є. Витягнув красеня на 700 грм! Взяв на чистого опаріка. Для мене це максимум, так шо у задоволений. Вся риба пішла до маминої мами, тому і дружина також задоволена і мені бонус на наступну рибалку. Пару фоток прилагаю. Ласта в мене 45 розміру

. Всім гарного кльова та миру!!!