Перегляд одного допису
Старий 14.06.2015, 19:53   #2962
Radul

Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Цитата:
Допис від Валерий ua Переглянути допис
Я ж кажу,що у робочому колективі недопрацьовуютьМожна вранці,на початку робочого дня всім колективом Гімн співати з лозунгами і обов'язково завершувати путін х... Вона пронікнітся
Розкажу один торішній випадок.
Стали ми як завжди табором на Дніпрі.В вечорі підходить до нас на човні наш хороший товариш,в нього табір поруч,як то кажуть на вогник,тобто на юшку.З ним один кренділь в окулярах.Їмо юшку,травимо байки.Ось тут цей кренділь завів бесіду про мир,про братні народи,про то,як мирні мешканці гинуть від ВСУЦе було як раз після Іловайська Підсрачників цей кренділь трохи здобув,а наш товариш посадив його у човен,вивіз на середину Дніпра став проводити з ним роз'яснювальну бесіду.Я йшов спати о пів на п'яту ранку бесіда ще лунала по над Дніпром Вранці товариш сказав,що "бесполєзно" - викреслен зі списку.
п.с. Спокійно можна на "ти".
на цю тему можна багато говорити і наводити приклади, вражає те, що люди не хочуть бачити, розуміти, добиватися. тим більше як не для себе то хоч для своїх дітей. і тим самим, ще вносять суперечливі факти і інших таких як вони збивають з правильного шляху. не буду заглублюваться і наводити приклади, добиває те, що люди бачать що робиться зовсім поряд і таке говорять, зараз я не про ту донетчанку.
P.S. можна і на Ти, але в Вас син роками десь як я(мені так здається), а мене так виховали.
Radul зараз поза форумом