Перегляд одного допису
Старий 20.05.2015, 17:42   #4618
zDIOz

Звідки Ви: Київ
Дописи: 260
Дякував: 60
Дякували 139 раз(и) в 98 повідомленнях
Цитата:
Допис від bassspro Переглянути допис
Дякую за змістовну відповідь. Ще питання, привиборі бу мульта на що вперед треба хвернути увагу, щоб бути впевненим що він в нормальному стані, може хтось якусь ссилку дасть?Дякую.
якщо Ви будете його дивитись в живу то домовтесь на манібек на декілька днів та поїдьте на рибалку - це все Вам покаже. Фактично повторююсь - в мульті дуже важко щось вшатати. Основне що я б дивився, а точніше "слухав" - це сторонні звуки та звук роботи механізму. Діло в тому що якщо корпус не розбитий (важко уявляю собі що треба зробити навіть з китайським мультом для цього) то все інше це мастило та робота підшипників , які в свою чергу так само міняються і не дуже дорого (є варіанти як в Україні купити по 50-80 грн штука) або у китайців гібріди за 70-120 грн. Все інше на мульті фактично вічне.
О! ледь не забув - я б звернув увагу на "глазок", щоб не було пошкоджень.
Да і у вашому випадку, як я зрозумів то ви тільки починаєте, будьте впевнені що це тільки перший і далеко не останній мульт. Зараз ви говорите про "мильницю" але можливо після сезону рибалок Ви забажаєте "бочонка" або іншу гальмінву систему. Хоча "перший" мульт , як і перша машина, зазвичай лишається як приємна згадка в коробці :-)
Не знаю на чьому зупинились але починайте, будете пробувати та знайдете своє.
zDIOz зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
oleg65 (20.05.2015)