Цитата:
Допис від bassspro
Всем доброго вечера, господа мультоводы выручайте, взял у друга покидать мульт и заболел этим делом, за пару дней прочитал очень много информации и как всегда бывает в таких случаях, запутался в выборе. Мне нужен мульт под воблера 100-120 мм. проблема просто в скромном бюджете 3000 грн. если бы были деньги выбрать всегда легче, все больше склоняюсь к Китайским Хайбо, отговорите или подскажите. Спасибо!
|
ой флейма та холівара зараз буде...
вже про це стільки говорено...
коротко:
шимано - центробіжні гальма
абу - лінійна магнітка, центробіжні (краща та більш житездатна за шиманівську конструкція - IVCB) або комбіновані (магнітка лінійна + центробіжні)
дайва - магнітка але "просунута" - тобто різні магфорси.
а ось тепер що до вподоби?
я наприклад не люблю шиманівські центробіжні гальма і власне мені більше до вподоби дайва та абу.
Вам вже пропонували скорпа бу. Як на мене то Якщо мова про Хайбо стід/смарт то вони не гірші по якості виконання, цікавіша центробіжка (дуже схожа на абушну).
якщо дивитись на бу то abu garcia stx3 (у продажу пробігало за 1500 грн) та пробігала дайва теж за 1500 грн.
з китайців , що до хайбо - кидати буде добре але я не дуже впевнений що вона на твічі таких "крокодилів" довго проживе. Як на мене то з китайцев ще подивіться на "червоного китайця" (це китайська пародія на дайву з магфорсом) - при його ціні в 30 у.о. його кожен рік можна міняти ;-)
по дайвам в цьому бюджеті нового не буде нічого