Цитата:
Допис від yray
Да не проблема его найти, причем за смешные деньги  .
|
Дядько Юра,а ось мені,наприклад,ну зовсім не подобається шукати те,що є в інших. Люблю накупити якихось нових приблуд і з ними експериментувати. І цей метод себе оправдовує. Особливо "заводить" те,коли ті,кого я беру з собою на рибалку (таких аж двоє є),з мене спочатку глузують і сміються (по-доброму),а потім я їх підкликаю і показую що спіймав,споглядаючи на їхній вираз обличчя.

Суть мого поста в тому,що,можливо дехто візьме до уваги,а саме головне в тому,щоб початківці рибалки робили висновки і не боялися пробувати нове,щось своє,адже рибалка це творчий процес ! Не потрібно зациклюватися на якихось приманках "попсових",на які ловлять всі,не потрібно копіювати один одного,не доведи Господи розпитувати про якісь конкретні кольори приманок,тип їх подачі,проводки,бо це безглуздо. Оскільки,в кожній водоймі,і навіть на різних ділянках однієї річки,риба себе поводить по-іншому,індивідуально.
Свіжий приклад,
ось вчора,наприклад,вперше в житті,на абсолютно незнайомій ділянці ріки,спробував якусь "крАкАзябру" і маємо результат. А той "тарганчик" відправився назад в коробку,щоб зайняти чільне місце. Можливо,через рік-два,ще його колись поставлю,якщо зовсім сумно стане,адже він вже себе показав,ствердився,тому на черзі щось нове.

P.S. Тому,робіть висновки.
CIMG1658.jpgCIMG1663.jpg