р. Горинь
Доброго дня всім найтерплячим людям в світі - рибалкам!!) Знайшов час, щоб написати звіт за вихідні, які я провів за самим чудовим процесом весни) - посадкою картоплі в селі. Їдучи на картоплю, гріє серце думка про майбутню (в думках по-любооому успішну) рибалку.
Тепер сам звіт:
Зправившись з картоплею, беру спінінг та йду на річку Горинь, по дорозі прокручую в голові думку - чи хватить в садку місця на всю рибу яку зловлю). Підійшов до води,відразу бачу плескання щуки біля затоплених корчів, відповідаю сам собі на своє питання-мабуть не хватить в садку місця на всю рибу...) Довго кидаю прямо під ніс щуки, результат - трьохкілограмовий ноль) Прокидавши безліч приманок в цьому районі річки згадав що на тому боці річки є стариця і мій внутрішній голос погнав мене в дорогу...)
З дитинства пам'ятав,що поряд є міст і от прийшовши до нього я зрозумів що тепер для мене (моя вага десь 103 кг) цей міст явно екстремальний). Включаю образ екстемала і переходжу, чи перелажу) :
відео мого перелазу зняв не повністю,бо нереально з спінінгом в одній руці ще й знімати на телефон), полюбому щось одне втопив би)
Фу бл... перейшов.
Протер лоб і пішов в сторону супер уловистої щукової стариці. Підійшовши бачу, що колись велика та довга стариця стала трьома невеличкими озерцями (це мабуть пов'язано з несніжною зимою і вода в річці сюди не піднялась),хоч самі озерця на вигляд досить перспективні:
Десь пів години пробую зловити зубатого монстра, але результату нема. Тут підходить до мене місцевий і каже : "Ти тут нех..я не заху..риш бо всю рибу заїб...шили сєтками" ! Детально проаналізувавши всю глибину його слів), перебираюсь назад в сторону річки.
Біля річки зустрів знайомого місцевого рибалку,який вполював гарного жереха, кладу біля нього (біля жереха, а не біля рибака)) запальничку та фільмую його:
Зловлений жерех на Риппер RELAX KOPYTO BLS 3” (7,5cm). колір 002
Хоч я так нічого і не спіймав, але отримав масу позитиву та задоволення від чудово проведеного часу та повного розуміння,що настала ТЕПЛА ВЕСНА:
БАЖАЮ ВАМ ТРОФЕЙНИХ УЛОВІВ ТА ПОЗИТИВУ !!!!!!!!!!!!!!!
|