В суботу Хотяновка. На воді був з самого ранку до 10-00. Окунь брав справно, жадно, впевнено. Працювали дуже добре АЗУРА ДЖОЙ, червячки та піявочки від КРЕЙЗІ ФІШ. Великі насадки знову в ігнорі. Після 09-00 пішла вода то в залів, то з нього, почалась болтанка. Переставив грузік з 2-ох на 5 грам, бо несло як самошедшего, клювати перестало. На той час норму взяв тому поїхав додому.
В неділю зранку був заряджений повторити, але примхи погоди сказали спи дурень, яка рибалка, вітер, дощ! Вибрався тільки о 12-00 після домашніх справ. По дорозі подзвонив другу, дав йому 20 хвилин, кажу збирайся ато без риби залишишся.

. Він справився за 25 - майже респехт. І ми

погнали на Пухівку, на озера та Десну. Погода вітер, дощ, це просто пи...дець. Всю дорогу мені росказував: якого ми поїхали, якого ти подзвонив, якого я згодився!!! Короче, як завжди... Приїхали на місце, рибаків не багато, в основному на вудки та резинку. Як не станеш вітер віє пеперек, 2,3 грами ушастика не відчуваєш. 5-ти грамовий заривається в мул та траву. Поїздили трохи, попробували то там то там виїхали на затоку Десни. Там вітра не має, бо між дерев. Трохи підловили. Окунь дуже проханий, мабуть погода, що зараз за вікном, дала своє. Кожного умовляли по декілька десятків проводок та приманок. Але парочку бойких взяли, вірніше взяв, я. Потягли на 250 гр кожний. Останній чуть не вибив з рук палку. Не зважаючи на погоду та буркотіння товариша рибалка удалась.
P.S. всю дорогу назад вислуховував, що я його в черговий раз обловив...
А я йому сказав - ловить нада уметь!!!
Всім гарної весни і клёва!!!