Перегляд одного допису
Старий 11.04.2015, 15:25   #2605
Freshman

Звідки Ви: Київ
Дописи: 8.255
Blog Entries: 19
Дякував: 7.667
Дякували 13.320 раз(и) в 3.940 повідомленнях
Цитата:
Допис від Dohtur78 Переглянути допис
Не переймайся,бо це дійсно давним-давно потрібно було зробити ! Заборонили комуністичну символіку всього лиш,ніхто не заважає шанобливо ставитися до ветеранів.
Для прикладу ... Мій покійний дідусь Шмігель Іван Іванович,ветеран війни 1941-1945 рр.,інвалід першої групи (ногу війна забрала під Кьонізберґом),воював з боку срср,отримавши багато нагород,ці "амулети" майже не вдягав,лишень брав із собою,коли їхав в "райсовбез" якісь там документи робити,чи тоді,коли за черговим "Запорожцем",які йому давали безкоштовно раз в сім років,їхав.
В той же час,він люто ненавидів совітську владу,комуняків,проклинав їх "на чому світ стоїть" і чомусь завжди з повагою відгукувався про німців,проти яких воював. Зокрема про їхнє виховання,дисципліну та поведінку.
Важаю, що після просмотру цього роліку, стане зрозуміло, чому не всі підтримували совЄти.

ЗІ, знаєте, а вже ж і ми до цього часу, у своїй більшості були ватою. Ніколи, коли грали у війнушку, не був біляком або фріцем - тільки червоногрвадійцем. Я, наприклад, у дитинстві читав книжки про лєніна, поважав його. Одною з улюблених книжок, була книжка про дітей-патризан (можливо, хтось пам'ятає така товста кніженція). Але вже тоді мені було не зрозуміле те, як павлік морозов стуканув на свого батька. Я своїм дитячим мозком не міг всього цього збагнути. А сьогодні, на фоні російської агресії та багатьох роликів про дітей, яких виховують у ненависті до України, її мешканців, для мене все стає на свої місця. Добре, що з кожним днем, з кожнею миттю, в нас все менше и менше вати. Але ж якою ціною...
Freshman зараз поза форумом  
6 користувачів подякували
1968 (11.04.2015), eva (12.04.2015), Plovecz (11.04.2015), rubolov (11.04.2015), Sergey1 (11.04.2015), Захарыч (12.04.2015)