Перегляд одного допису
Старий 09.04.2015, 10:45   #3172
ILV

Звідки Ви: Украина, г. Тернополь.
Дописи: 186
Дякував: 321
Дякували 289 раз(и) в 86 повідомленнях
Цитата:
Допис від MaxFish Переглянути допис
Дуже цікаво кастомне з хватом за фор, думаю це болансу буде добре - катушка позаду хвату. Пропадає необхідність у "мильниці" - рука катушку не тримає за корпус. Тут класична "бочечка" дуже доречна, та й вага буде тільки на користь балансу. А можна викласти фото такої зборки? Як рознесені кріплення катушки і курок? Я так розумію у стоковому варіанті 9’6’’ стандартна конструкція ручки? Як там з балансом? Цент ваги ж бо в місці хвату, а не позаду.
Вітаю колег за захопленням!
Я ж написав що з балансом все добре коли тримаєш за форегріп, вагу катушки майже 300г навіть не помічаєш і вудилище не клює носом. Першим я купив стокове вудилище Кабелас 9’6’’, воно досить специфічне тепер таких вже не роблять, з короткою ручкою, як для такого вудилища близько 22см і великим фором близько 11см, тримач стандартний фуджі №16, через пару сезонів переробив кільця в спіраль. Використовую його в парі з АБУ 2500 для ловлі в забродку на Дністрі, в основному саморобні воблери (нічого кращого, на мою думку, для даних умов я в руках не тримав). Кастомне зібрав собі сам на бланку МНХ 10’, так як сподобалося перше, теж з короткою ручкою і зручним фором, але зробив відразу в кислоті і для ловлі з берега на джиг і монтажі в пару до АБУ5500 Пророкет.
Щодо фото то нажаль зараз не покажу вам бо не фотографував, хіба після роботи сфотографую і виставлю.

Востаннє редагував ILV: 09.04.2015 о 11:58.
ILV зараз поза форумом