Перегляд одного допису
Старий 07.04.2015, 20:09   #76
Витя Щукарь

Звідки Ви: Киев
Дописи: 1.372
Blog Entries: 43
Дякував: 23.668
Дякували 45.347 раз(и) в 1.043 повідомленнях
Thumbs up Квітень.Срібляста плітка та швидкістна чехоня

Знову їздили з друзями на риболовлю.Метою була саме здоровецька плотва,але не зовсім склалося,так як гадалося.Чехоня збила всіх з пантелику,змусивши відмовитися від червоних хробаків та перейти на пінку з опаришем.Можливо плотва і проклюнула б пізніше,хто його знає.Але хотілося ж зловити хоть щось.Тому всі крім мене,впевнено відклали подалі мрії про кабанячу весняну плітку та почали полювати на скажену рибу-шаблю.Але і її знайти на річці було не так просто.На величезній течії,ловити було взагалі неможливо.Зносило навіть двохсотграмові грузи.А під берегом чомусь не клювало.Прийшлося cпочатку побігати та пошукати місця,де основне русло проходило якомога ближче.І щоб саме тут були хоча б невеличкі ділянки з перепадами глибини,де ця течія уповільнюється.Варто знайти точку,де на фоні рівномірного дна присутня хоча б невеличка ямка,там і треба шукати свого щастя.Я рибалив на фідер з важким кормаком.Все ж надіявся на плотву мої зусилля пізніше таки були трохи винагороджені.Замішував прикормку "Brain big roach".На чехонці закорм ніяк не відразився,вона добре ловилася і без нього.А от мені трохи пощастило потягатися з весняною пліткою.Її зловив небагато,але результат був.На червоного за весь день навіть покльовки не побачив.Чому так? Сам не розумію.Уся риба зловлена на комбінацію пінки з одним опаришем.Бачив велетенського бобра,який вальяжно проплив кудись по своїм справам.Може це він мені всю рибу розшугав? ).Хотів його підсакою зловити,але він виявився набагато спритнішим за мене ).Мабуть старію ).Та і нестандартно якось виходить…).Приїжджаю на плотву,а там клює чехоня,і та у бобрів краще ловиться ).Мабуть треба терміново зробити відпочинок від рибалок,та трохи зібратися з усіма думками…) Адже скоро прокинеться у куширях карась,і треба бути повністю готовим до цього майбутнього свята.Бо карасики ж є гарні,такі що і вудки навпіл ламають.Всім рибацюгам – ні хвоста,ні бобра! ) Кльових рибалок! Ну і звісно гарного настрою!
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  1.jpg
Переглядів: 2358
Розмір:  185,8 КБ
ID:	431109   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  2.jpg
Переглядів: 2381
Розмір:  235,7 КБ
ID:	431110   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  3.jpg
Переглядів: 2412
Розмір:  242,0 КБ
ID:	431111  

Востаннє редагував Витя Щукарь: 07.04.2015 о 21:14.
Витя Щукарь зараз поза форумом  
177 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей