Цитата:
Допис від Cultik
От Кальзанте у мене не було,а всі решта названих вами спінінгів включаючи фінеззу,пройшли через мої руки.Залишилась чомусь тільки Сафіна.
До флагмана,фаворита і тд. і п.п. маю відношення тільки як покупець.
На халяву ніхто мені їх не дає,хоча були пропозиції,але після моїх слів,що відгук буде хоч і суб'єктивний але не рекламний і справедливий,запал продавців різко падав.
P.S.Чи не можете ві дати відгук на спінінг Тенрю Лунакія Сонік LKS77M?
Дуже цікава ваша думка.
|
приємно що ви знайшли "своє" - радий за вас. Не флейму заради, а тільки для статистики - скільки користувачів кальзанте/фінези і скільки сафіни?
до того ж - я висловив свою думку , переконати мене і взяти в руки, а тим більш витратити гроші на цю вудку у вас не вийде :-)
перерахованими брендами не торгую і всі вудки що маю так само куплені за власні гроші ;-)
Що до відгуків так само були пропозиції але після одного з тестів вийшов... "конфуз" і натягнуті відношення т.я. виробники, поставники, представники хочуть чути: "найгаарніший", "ідеальний", "кращий на 23% ніж інші" ну і так далі... впевнений ви зрозуміли ;-)
Що до тенрю - нічого не скажу але у знайомого є якась лунакія, все збирались разом поїхати на воду. Може візьму в руки спробувати бо самому цікаво. На "потрусити" тримав в ібісі лунакію (модель не пам'ятаю) але все що на потрях як на мене це перевірка чи не відвалиться фурнітура :-)