Цитата:
Допис від kovadim
Всем привет!!! Прошу совета по выбору палочки ( я новичок ). Хочу удилище , некий универсал, для колебалок от 1.5 грамм, маньячек, но и пригодное для джига хотя бы с 2-3 грамм веса. Как вариант смотрю на Synaps, Azura(Safina, Kinetik), либо б/у графитлидер калзанте или что-то из мажеров. Хотелось бы с тестом до 6-7-8 грамм. Очень нуждаюсь в ваших рекомендациях уважаемые гуру. Всем откликнувшимся спасибо!!!
|
Відносно нещодавно стояв перед схожим вибором. Питання як завжди в бюджеті. На мою скромну думку: сінапс - цікавий варіант. Азура... не ображайтесь але з запропонованих Вами вона хлам. По графітлідеру - кальзанте досить непогана вудка (така собі "народна" фінеза) з МК - Солпара (тримав на воді SPS-T732M - дуже сподобалась. по джигу як на мене з 1.5-2 гр вже нормально). Я б обирав поміж МК та графітом. Мені ближче МК, а тут вже як кому які фломастери смакують :-)))) Власне, якщо є можливість потримати на воді кальзанте та солпару то Ви одразу обрали б "своє". Обидві вудки претендують на універсальний бойовий комплект в рамках тесту. Кальзанте, взагалі всі графіти, здаються трохи тендітними хоча це оманливе відчуття.