Перегляд одного допису
Старий 28.02.2015, 14:10   #2072
Alex_m

Звідки Ви: Живу в г.Лубны. Работаю где-то по Полесью :)
Дописи: 1.575
Дякував: 2.878
Дякували 3.202 раз(и) в 586 повідомленнях
Цитата:
Допис від rubolov Переглянути допис
Мое мнение, что к тем людям, которые действительно брали валютные кредиты и которые стоят уже давно и добиваются что бы нац.банк пошел им на встречу(т.к. они сейчас скорее всего в очень плохой ситуации , по тому что банки выжимают с них три шкуры, это ясно)
Цікаво, а чого до цього часу мовчать ті хто на депозити гривну "поклав" і, на кого, відповідно, банки також "поклали"?
По аналогії з тими хто брав валютний кредит, бо на той час це було їм вигідно, а тепер "перерахуйте в тогочасний курс", бо "три шкіри злазить" ...
Вимагати перерахувати відсоток чи що там по депозиту, щоб отримати депозит з відсотками по курсу на момент вкладення коштів ?
Тому що реально зараз з банку отримаєш менше ніж вклав депозиту, в перерахунку на валюту

Це, скажімо, я вкинув у депозит півроку назад гривен в еквіваленті 200 доларів чи євро, при курсі в 13 грн/ долар ( 2600 гривень ). Тепер, мені їх повертають з процентами, скажімо уже аж 3000 грн. Долар зараз в середньому, 27 ( приблизно, мабуть реально більше), отже, мені повернуть всього 111 доларів А "кустюмчик", або ласти, як і раніше, 200 доларів коштують.

І таки шо, тепер "караул", "ограбили" ? Хтось тягнув до банку кредит брати, чи депозит класти ? Таки да, народ, як то кажуть, попав так що недругу не побажаєш, окрім шо паРашистам с путлером можна такого побажати. Але, таки, "попали" на "валютных колебаниях" практично всі - як ті що взяли кредит, так само і хто поклав "депозит" на старість собі ... І хто товар закупив, а хто заказав і прийшла пора проплатити заказ "за бугор" в валюті.
І шо, одним перерахувати "по старому" а іншим "лапу сосать"

Знову поділить людей на гарних і ще кращих і на розумних
Мабуть, я таки не зовсім правий, особливо з точки зору тих хто реально попав в валютний капкан, але таки треба якось вирішувати з причинами, а не вибірково боротися з наслідками
Alex_m зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
Plovecz (28.02.2015)