Звідки Ви: Тернополь
Дописи: 244
Дякував: 2.719
Дякували 3.364 раз(и) в 106 повідомленнях
|
ото чуть невляпався
Всім привіт,на дворі плюсова температура,сирість, дороги розбиті,і доцього всього задній привід,заїхати заїхав ,а вот чи виїду незнав ,але то таке ,збираю снасті і на річечку.Пришовши на місце,зустрів знайомих,вних на троїх один окуньчик,думаю ото халепа,але стаю біля них і починаю ловити,в результаті три покльовки і неодної рибки,друзі з того всього зібрались і поїхали додому.Я перейшов на інше місце,результат той самий,знов невнятьні покльовки а риби нема,настрій портиться на очах,риби нема,незнаю чи виїду,ну просто капец,думаю провірю останню перспективну точку і до машини.Прийшовши на місце,починаю обловлювати і накінець перший окунь,ну від нуля вже втік,і все затихло,починаю перебирати проводки,в результаті вияснилось що рибка нехотіла ніяких дьоргів піддьоргів,а хотіла пів оборота катушкою пауза,без учасі спінінга.А приманкою номер один сьогоні став джавастік-поляріс незнаю як її назвати ,таяк цю приманку виливає один знайомий і продає зовсім недорого по 3,50 за штуку,порівняно з крезі фіш це халява.В результаті вдалось зловити з два десятка окуньчиків,і накінець попалась хоть невелика но така бажанна щучка,кльов притих, щей дощь почав накрапати,все думаючи чи виїду,бігом зібрався і подався до машини.Коли добрався,думка була тільки одна чи не сяду,всетаки один, даже попхати нема кому,але слава Богу трошки побуксувавши вискочив.З радості вирішив відвідати одну заплаву яка хоть трошки розтопилась,і непожалів ,мормишка рулить, окуньчик хоть дрібненький зато трошки покльовував і даже вдалось зловити одну краснопірку,на цему намокший але задоволений вирішив їхати додому.
|