Перегляд одного допису
Старий 22.02.2015, 20:56   #355
Валерий ua

Звідки Ви: Ненька Україна м.Чернігів
Дописи: 6.013
Blog Entries: 4
Дякував: 7.329
Дякували 20.641 раз(и) в 4.220 повідомленнях
Орден Народний Герой України

Андрей Боечко

Понад три місяці ми з Дмитром Щербаковим працювали над Орденом "Народний Герой України". Нарешті можу відзвітувати. Перші 100 орденів готові. Орден виготовлено за срібла 925 проби, кожна нагорода має індивідуальний номер і різні елемени захисту.
-
Ордени виконані в двох модифікаціях. Перший - зі червоно-чорною стрічкою на колодці - для воїнів, що зі зброєю в руках захищали нашу землю.
Другий - з жовто-блакитною стрічкою - для волонтерів та медиків.
Крім Ордену кожен Герой отримає монету "Небесна Сотня" або "Революція гідності" та банківську картку з грошима.
Нагородна комісія складатиметься з представників добровольчих батальонів, підрозділів МВС , ЗСУ та волонтерських організацій.
Нагородження плануємо провести на початку травня в Жовтневому палаці або в одному з актових залів Києва.
Ми з Дмитром, як ініціатори акції, пропонуємо нагородити Орденом "Народний Герой України" під номером один керівника Правого Сектора Дмитра Яроша, - легендарного воїна України, Орденом під номером 2 - Олексія Мочанова - легендарного українського волонтера!
Сподіваємося на вашу підтримку! Хто має інші пропозиції - пишіть в коментарях. Можливо й над назвою іще потрібно попрацювати. Чекаємо зауважень. Запрошую до співпраці усіх небайдужих.
Слава Україні та її Героям!
За день маю дуже багато відгуків.
Дякую усім, хто надіслав мені імена Героїв, котрих необхідно нагородити. Цих імен понад 200.
З приводу того, хто з воїнів має отримати перший орден, явним лідером є Дмитро Ярош. Далі найчастіше згадуються Надя Савченко та Іса Мунаєв.
Крім цього, маю список з понад 120 прізвищ воїнів, що на вашу думку заслуговують на нагороду.
Серед волонтерів лідерів опитування набагато більше - Мочанов, Притула, Комарова, Юсупова, Ричкова, Тука, Бірюков, Синіцин.
Загалом в списку понад 70 прізвищ.
Є думка, що окремо треба виділити медиків. Маю 10 прізвищ.
Пронують також нагороджувати батальони, окремі роти та інші підрозділи. Беремо "на олівець".
Щодо того, де має відбутися церемонія нагородження, маю кілька пропозицій. Дуже гарна ідея провести нагородження в Українському домі. Крім цього мені запропонували і зали, і ресторани, і нічні клуби. Зокрема дякую Андрію Задорожному га гарну пропозицію. Буду радитися з членами нагородної комісії.
Микола Тищенко також готовий допомагати з церемонією, крім цього, він вніс декілька пропозицій, які ми обов"язково розглянемо.
Не можу не подякувати за підтримку нашої ініціативи Міністрові Освіти України Serhiy Kvit та народним депутатам України Borislav Bereza та
Володимир Парасюк - Volodymyr Parasyuk, які пообіцяли підтримати нашу ініціативу.
Продовжуємо радитися! Вибачте, що не всіх згадав. Звітуватиму про роботу щодня.

Валерий ua зараз поза форумом  
2 користувачів подякували
Freshman (22.02.2015), Sergey1 (23.02.2015)