14.02.2015, 16:41
|
|
Звідки Ви: Київ
Дописи: 8.255
Дякував: 7.667
Дякували 13.320 раз(и) в 3.940 повідомленнях
|
Юрий Бирюков добавил 7 новых фото.
5 ч. ·
Цитата:
Какие-то вещи или события и сейчас меня иногда загоняют в ступор. Вроде бы уже ко всему привык, вроде бы уже сложно найти повод для удивления...
Сначала приходит прокурор одного из районов Николаевской области и организовывает бесплатную передачу нам больше 20 000 литров Пепси. Упс Смайлик «smile» А кто не знает (ну, или сейчас тут начнет...): на фронте сладкая газировка очень и очень любима и желанна. Пацаны, они такие пацаны. Не пиво, не водка. Газировку просят часто и много. Еще пельмени, но с ними тяжелее. А сладкой газировки теперь у нас есть.
Такой подарок - повод для удивления? Да.
Но оказался еще один повод для удивления. Dmitry Marchenko берет газировку и везет ее десантуре. Немножко туда, немножко сюда. В тот батальон, в этот. Звонит мне, докладывает, фотки сбрасывает, населенные пункты называет.
Я ему такой: Марчелло, так там котел... Ты как внутрь котла заехал, шалун?
А он такой: Какой-такой котел?
А я ему: Дебальцевский!
А он мне: Какой нахрен котел? Это под Дмитровкой котел был, а тут... Так... Дырявый котелок.
И вот сидишь теперь, удивленный, и думаешь...
Так мы и воюем. Одни помощь собирают, другие Пепси таскают, третьи воюют, а четвертые о котлах рассуждают.
|
https://www.facebook.com/yuri.biriuk...61862007415944
Цитата:
Роман Сініцин
- 25 річний сержант, душевний і хороший хлопчина, каже, що в полон вони нікого не беруть. "Після того що сталось". Сталось те, що розстріляли їхніх, а одного кастрували і відпустили. В полон нікого не брати наказав комбриг. Вони і так би нікого не брали, але тут ще й наказ.
- У замкомбата бригади на столі лежить спеціальний телефон "для звязку з сепарами". Раніше домовлялись про коридори для вивозу 300-х і про обміни. Зараз він сепарів посилає на бла-бла-бла-, коли ті просять вивезти своїх 300-х. "Після того шо сталось". Сталось те що, під час однієї з домовлених евакуацій своїх поранених, група нарвалась на засаду, загинули люди, згорів бетер. Тепер замкомбата ложить на прохання москалів і ложить москалям САУшками. І ложить також на істеричні накази з штабу про припинення вогню. У штаб сепари мабуть теж дзвонять.
- Комгрупи спецназу після поранення, каже що тепер живим нікого не братиме. Лишня морока. Комгрупи 92-гого року народження. Зовсім молодий. "Після того що сталось". Майже уся його група загинула десь у луганських полях...
- Полковник, командир елітного спецпідрозділу, знизує плечима і показує на фото у телефоні. На фото якісь наркомани в наколках, з мішками на головах. "Они не доехали до базы, почки у всех отказали, наркоманы - здоровье плохое".
У полковника декілька серйозно поранених бійців. Ледве вирвались з оточення.
"Після того що сталось..."
Маховик ненависті і смерті крутиться уже на крейсерській швидкості. Його вже не зупинити...
Не хочеться миру. Хочеться Перемоги. І відплати за все, після того що сталось...
|
Востаннє редагував Freshman: 14.02.2015 о 16:47.
|
|
|