Перегляд одного допису
Старий 11.02.2015, 22:27   #1399
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Cool Трошки лірики на ніч про "кормільцев".

Цитата:
Допис від Petr Переглянути допис
А так то на**** вы никому не нужны, кормильцы.
Тиждень тому повернувся з Вуглегірська мій друг,який там "попав під роздачу". Сам він родом з Дніпропетровської області,пішов добровольцем,раніше більш-менш лояльно ставився до всіх і ось що трапилося ... В суботу сиділи з ним десь години три і розмовляли про те,що нас всіх об"єднує в сьогоднішній ситуації. Все було добре,допоки я не запитав про місцевих. Відразу відповідь:"Я їх вже ненавиджу !" ...
І ось розказує про один випадок. Коли вони там знаходилися деякий час,то давали людям їсти,бо з продуктами там проблема (ні для кого не секрет !),іншим допомагали,одним словом,нелегкі воєнні будні. До їхнього батальйону "прибився" місцевий мужчина,часто навідувався,також допомогу отримував,можна сказати,що навіть потоваришували. І ось,коли в місто ввійшли сепари,то він через декілька днів прийшов,тримаючи білий стяг,на перемовини,представляючи терористів,з пропозицією "сдаться для ополчения,поскольку вы окружены,что в свою очередь,даст вам гарантии в сохранении жизней !" ... Звичайно,його було послано чимнайдалі,але це суті не міняє. Ось така х...ня,малята !
А тепер,
Dohtur78 зараз поза форумом  
16 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей