Перегляд одного допису
Старий 16.04.2008, 17:45   #1354
daiwer

Звідки Ви: Киев Позняки
Дописи: 2.169
Дякував: 587
Дякували 26.594 раз(и) в 760 повідомленнях
Angry УЖОС

Цитата:
Допис від tosi Переглянути допис
питання до спеціалістів:
придбав шимановську Сефію 2500С, при роботі з легкими приманками відчувається стук, особливо відчутно це на мікроколебалках. Наші місцеві рибачки, сказали що це проблема "безкінечника", мол тому Дайва і відмовилась від нього. Мене це дуже НАПРЯГАЄ. Також один рибацюга, порадив запакувати через технологічний отвір густої шимановської змазки, ну і відповідно попередив, що хід катухи спочатку буде тугим але з часом змазка розійдеться, а стукіт частково повинен зникнути.
От тепер конкретно питання, я це даремно зробив чи все таки правильно? І якщо неправильно, то що мені робити далі?
P.S. брав в руки й іншу Сепію, стук аналогічний, так що це не заводський брак.
В Киеве один человек свою Сепию из-за этого продал после второй рыбалки и купил Нью Стелу (вроде).
Проблему озвучил идентичную твоей и решил не париться с устранением.
Тем более не понятно устранима ли она.
Если бы это было с автомобилем, то думаю производитель отозвал бы весь товар как имеющий брак. А с катушками, думаю, максимум снимут с производства и отзовут из магазинов. А "счастливчикам", купившим ее, придется становиться кулибиными.

Только решил что возьму себе первую в жизни шиману, как такая проблема у топовой модели.
Уж лучше пусть мои дайвы тихо шуршат себе роликом, тем более это устранимо.
daiwer зараз поза форумом