Перегляд одного допису
Старий 14.11.2014, 18:15   #8739
Валерий ua

Звідки Ви: Ненька Україна м.Чернігів
Дописи: 6.013
Blog Entries: 4
Дякував: 7.329
Дякували 20.641 раз(и) в 4.220 повідомленнях
Цитата:
Допис від iva Переглянути допис
Не все так однозначно.
Так склалося життя, що при Союзі багатьох із наших родичів та близьких людей розкидало по всіх республіках.
Банальний приклад. Мій дядько по закінченню ВУЗу направлений був у Гомель, там одружився діти. Коли починався Майдан, а згодом і Крим, я постійно чи по скапу чи електронкою спілкувався зі своїми братами, але з кожним разом все важче і важче було пояснити, російська пропаганда робила свою чорну справу. Посипалися закиди , що ваші бандерівці пограбували автобус з білоруськими туристами (нібито по ТВ показали)…. І в один момент я зрозумів, що ми зараз розсваримося і я сказав «Саш, я розповідаю тобі не те, що мені розказали по телевізору, про те що сам особисто бачу, те що розповів, друг який живе у Сімферополі, і силу життєвих обставин не може переїхати до України, про нашого Ігоря (світла йому пам'ять). Якщо ти мені не віриш, то сенс нашого спікування дорівнює «0», я не хочу сваритися через політику з близькими мені людьми». І поставив крапку. З часу останньої розмови пройшло 9 місяців. І на цих вихідних він подзвонив сам і признав, що був неправий.
Особливо порадували дзвінки підтримки родичів і друзів з Петербургу, Іркутська, Мінська, які запропонували «дах над головою» і допомогу, незалежно від обставин.
Перебуваючи у потужному дезінформаціному потоці, ми не можемо адекватно сприйняти і переварити все чим нам промивають мізки. Пройде трохи часу і ми зрозуміємо причинно-наслідкові зв’язки.
Радий за тебе,що родичи відокремили зерна від плевел,а друзі протягнули руку підтримки.
Цитата:
Допис від iva Переглянути допис
А Юра, той що з Волгограда, правий у головному – має бути «мир-дружба-жевачка,приезжай поохотится на Волгу,посидим у кастрика.»
І цілком правильно робить, що не встряває у суперечки. Втрачаючи друзів та близьких людей ти втрачаєш найголовніше.
Вочевидь, Юра, побачив до чого призвело активне спілкування на політичні теми з хлопцями з сонячної Молдови та Придністров’я. І що ми маємо зараз, «розі*ралися» із близькими нам людьми. Тому, на мою думку, він і взяв паузу.
А ось тут трохи не так," не встряває у суперечки" і не визнання агресії своєї країни зовсім різні речі.Як на мене,не визнання агресії - це її підтримка,ще при цьому пропонувати:«мир-дружба-жевачка,приезжай поохотится на Волгу,посидим у кастрика.»,- це вже зовсім зневага.
Той я і кажу:" Спочатку наша Перемога,а потім будемо сортувати Рабіновичив"
Валерий ua зараз поза форумом