Цитата:
Допис від Валерий ua
.... а он в ответ про: братский народ,мир-дружба-жевачка,приезжай поохотится на Волгу,посидим у кастрика.Теперь имеем "Крым" плюс "Донбасс"  и Юрий где-то потерялся  
....
|
Не все так однозначно.
Так склалося життя, що при Союзі багатьох із наших родичів та близьких людей розкидало по всіх республіках.
Банальний приклад. Мій дядько по закінченню ВУЗу направлений був у Гомель, там одружився діти. Коли починався Майдан, а згодом і Крим, я постійно чи по скапу чи електронкою спілкувався зі своїми братами, але з кожним разом все важче і важче було пояснити, російська пропаганда робила свою чорну справу. Посипалися закиди , що ваші бандерівці пограбували автобус з білоруськими туристами (нібито по ТВ показали)…. І в один момент я зрозумів, що ми зараз розсваримося і я сказав «Саш, я розповідаю тобі не те, що мені розказали по телевізору, про те що сам особисто бачу, те що розповів, друг який живе у Сімферополі, і силу життєвих обставин не може переїхати до України, про нашого Ігоря (світла йому пам'ять). Якщо ти мені не віриш, то сенс нашого спікування дорівнює «0», я не хочу сваритися через політику з близькими мені людьми». І поставив крапку. З часу останньої розмови пройшло 9 місяців. І на цих вихідних він подзвонив сам і признав, що був неправий.
Особливо порадували дзвінки підтримки родичів і друзів з Петербургу, Іркутська, Мінська, які запропонували «дах над головою» і допомогу, незалежно від обставин.
Перебуваючи у потужному дезінформаціному потоці, ми не можемо адекватно сприйняти і переварити все чим нам промивають мізки. Пройде трохи часу і ми зрозуміємо причинно-наслідкові зв’язки.
А Юра, той що з Волгограда, правий у головному – має бути «мир-дружба-жевачка,приезжай поохотится на Волгу,посидим у кастрика.»
І цілком правильно робить, що не встряває у суперечки. Втрачаючи друзів та близьких людей ти втрачаєш найголовніше.
Вочевидь, Юра, побачив до чого призвело активне спілкування на політичні теми з хлопцями з сонячної Молдови та Придністров’я. І що ми маємо зараз, «розі*ралися» із близькими нам людьми. Тому, на мою думку, він і взяв паузу.