Перегляд одного допису
Старий 04.10.2014, 23:26   #628
tosi

Звідки Ви: м.Львів
Дописи: 2.275
Дякував: 449
Дякували 3.932 раз(и) в 610 повідомленнях
Все покинув і полинув

Років 7 тому, моя Кохана чи то з легкої руки, чи просто була в хорошому настрої при тому всьому при здоровому глузді і зовсім твереза, запропонувала щоб я махнув на свій День Народження на рибалку, і присвятив цей день тільки собі От з того часу, тепер я кожен рік тікаю як правило в гори на риби
Це їй тепер зовсім не подобається, але так як традиції потрібно шанувати і берегти, то мусить терпіти і вдавати що радіє
З ранку після того як ввімкнув музику в авто, залунала композиція Pink Floyd "A Great Day For Freedom" https://www.youtube.com/watch?v=SHuI_FWCoPU
Відразу пройшло тремтіння в душі від очікування рибалки (тут тільки рибаки зрозуміють ) і стало спокійно і радісно, чомусь подумав що буде дуже вдалий день
Відразу скажу, що річка не дуже мені сподобалась, не мій типаж Зарядився я на трофейну форель, але потоковця потримав тільки одного і то Лне більше 300 грам, а от піриків (харіус європейський) зловив 5 рибин, один був навіть десь 28-30см і ще 3 голавлика. Коли піймав першого лобастого, відразу розчарувався, і зрозумів що форелі я сьогодні не побачу Вже вивів свою закономірність, як тільки ловиться голавль, форелі я не зловлю . Також ще пять лобастих виходили за приманками і в останню мить соромились і розвертались без атаки, це ще більше мене бентежило, а думка про те що форелі я не побачу, чітко засіла в голові.
Ну але жалітись не буду, харіус риба благородна і дуже дорога (14тис.грн - штраф) , а так як я 4 штуки піймав на коливалку і одного на вертушку, то загалом мене могло винести в 70тис.грн., тому можна сміливо сказати - рибалка вдалась
tosi зараз поза форумом  
58 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей