-Ну...за несподіванки

!
Сьогоденна вилазка почалася досить буденно... Човен, спіннінг..силікон..."Ночь, улица, фонарь, аптека,"...оу...занесло
Покльовували невеличкі матроси й все тіж АГАПИ

Як завжди вийшло, ще поки тепле, осіннє сонечко й наказало рибоїдам "охолонути". Де не де все ж таки вдавалося умовити, мабуть, найголодніших з особин.

А от далі класика Олександра Блока дала осічку... Все пішло якось не так...можливо не даром жінок не беруть на корабель

Скажу я вам - справа не з приємних. Але саме за допомогою дружини, життєвого досвіду, якоїсь там матері й пасатижів операція пройшла філігранно точно й майже безболісно

Наступною несподіванкою стала кльовака у Сергія ось цього невеличкого UAбаса, який спокусився на абсолютно безпонтову силіконку від Азури під час нашого абордажу їхнього "Язя", ще й майже під човном на вимотуванні снасті

Варто було мені з дружиною тільки переплисти на "безпечну відстань" від хлопців і заякоритися, як визг, Знову ж таки, Сергійового фрікціону змусив знятися з якоря, схопити фотоаппарат і гайда знову на абордаж

Винуватцем став ще один несподіваний МегаUAбассссс....

На годиннику пів другої, сонечко пече "нє по детскі", легкий перекус і знову в бій. Дехто навіть троллінгом вирішив зайнятися, що дало свої плоди

Ну й моє миле серденько виконала сьогодні програму міннімум вперше в житті освоюючи мікроджиг. Майже весь день, поки були на воді, не випускала з рук вудку

Навіть мініСМЕРЧ нас не налякав
бличже до вечора активність почала проявляти й зубата, реагувала здебільшого на віброхвости й ту саму,

безпонтову гуму від
Азури...

Ну і як же без, ну просто, ГРАНДІОЗНОГО ФІНАЛУ, автором якого виступив Денис. Красень, боєць!...
Та ні, не Денис... а ВІН!
Жерех! ЩЕ й який

На цій ноті, спростувавши теорію Блока про лінійність життя, хай не в глобальному плані, а у межах цього чудового, незабутнього дня, взяли напрямок до бази...
З повагою, щиро ваш, KeFear4ik.