Всім привіт! Хочу сказати пару слів про сьогоднішню рибалку. Через сильний вітер вирватись на річку стало можливим лише після 18-00 год. коли він трохи вщух. Однак він все одно не дозволяв комфортно ловити, тому довелось перейти на дамбу, щоби «держать нос по ветру». Біля тих же «Чорних камней» вдалося виловити на личинку стрекози двох матросів.

Взяли не як завжди, в кувшинках під берегом, а на максимальному вильоті 2-х грамової чебурашки. Причиною тому думаю був вчорашній дощ, який лив практично цілий день і рівень води, відповідно, піднявся.
Перейшовши чуть ближче до дамби – на п’ятачок, отримав неочікуваний бабах на той же Dragonfly 1" на 2-х гр.. , пауза – підсічка – Є! Виважування принесло масу емоцій і глядачів. Відразу не зрозумів, що впирається на тому кінці шнура. Не можу підвести догори, щоб побачити і тут чую «валить» наверх і як очікувалося – СВІЧКА.

Агресивне щупеля грам на 300 такий чинило супротив, що аж. А виважувати на делікатний спін, як говорив Петросян: «Незабываемые ощущения!»
Пройшов всю дамбу аж до шлюзу – ні ударчика, ні тичка. Переполоскав кучу приманок і жодної клюваки.
Біля 20.00 бачив одиночну атаку, як плотвиця дельфіном від когось втікала. Роблю висновок, що то, більш за все, судак. Завжди по дамбі і по пляжу окунці, гарно клювали, а цього року дуже важко даються: Пока одного завалиш – запаришся!
Цієї весни вперше зловив на Утці судака на 1,6 кг. Можливо судак відтиснув окуня в траву вище пляжу. Можливо.
Все відпущено! Всім НХНЛ! З пов. Віктор