Всім привіт! Вирішив написати невеличкий звіт про вчорашню та сьогоднішню рибалку і заразом поділитися враженнями від новопридбаного спінінга Grafitlieder Finezza GOFS 762 UL-S.
Вчора в обід забрав спін з Нової Пошти, думав зразу рванути на Утку, але рванути получилося тільки біля 6-00 вечора – «увольнітєльна» була до 19-30 год. Пішов зразу на пляжик, бо знаю, що там окунець покльовує справно. Снасть зібрана в «мгновение ока». Походив, покидав провіреними приманками, полазив, просив покльовку, «де окунець покльовує справно», а йому падлєцу ПОХ мої приманки, а головне – ПОХ мій новий спінінг.
Під кінець рибалки, аж десь після 7 вечора, біля «Чорних камней» заробив покльовку на Поляріс і ось він на березі «радує мене»:

Було ще кілька покльовок і кілька таких самих екземплярів,

був і сход. Підходив час «Ч» і погріб додому з думкою, що завтра зранку я вас тут (окунів) порву…
Зранку річка зустріла прохолодою і притаманним як для цієї пори року туманом:

Сьогоднішній первісток клюнув на Флік Шейк на 2-х грамах в парі з S-59, подвійним підривом.

Буквально через кілька проводок на Поляріс заробив гарну покльовку і окунець на чесних грам 100-150 в руках.

Після цього точка вмерла. Перейшов на інше вільне місце (фідеристів і полавочників тьма, нема де яблуку впасти), поставив «важку артилерію», Сексіка на 2,5 грама і з першої ж проводки виводжу гарного окунька «на око» більший попередника.

На питання фідериста – це шо Джавастік? Кажу – Кейтеч! Після фото і відпускання трофея його очі ще більш округлились. Покльовок більш не було і так я дійшов до пляжика – картина та сама – повний ігнор, ледь на личинку стрекози, (Dragonfly 1") на проводці «ща умру» виковиряв окуняку пальцевого розміру. На цьому вирішив закінчити рибалку.
Кілька слів про спін. Правду пишуть про нього – бомба. Перестроїтися до нього після Блю Бірда багату часу не потребувало. Чуйка звичайно вища, що не привично - кожний дотик трави, розцінювалося мною як покльовка після чого була моментальна підсічка – «за вухо» (рыба должна умирать при подсечке), особливо вчора коли взагалі не клювало. Ловив на 2,0, 2,5 і 3,0 грами, за рахунок довжини кидає далі – помітив по буях на пляжі. Виважування риби приносить кучу емоцій, адреналіну та море позитиву. Ось такі мої перші враження про цей спін. Спінінг справді створено для отримання задоволення від риболовлі!
Всю рибу відпущено в рідну стихію! Всім НХНЛ!!! З пов. Віктор
ПС. фоткав телефоном, за якість - сорри!