чювак

давай но по мадьярські! на закарпатті був не раз, дак там більше по мадьярськи да по руськи говорять, ти б себе не видав коли б писав по російські, на яких річках полюєш, глибини, прозрак, швидкість течії, температура води, і яких розмірів в твоїх річках хворел? яка ще є риба, де тримається? ху іс тЫ? не хотів обідити, дак ти і не зважай якщо ти свій.
з кордону. не буду в деталі... і діалоги писати але з пісні слів не викинеш.
після вчорашнього ще раз передзвонив куму
-дощову воду процідили, прокип"ятили, випив чай, надіюсь не пронесе.
сьогодні.
привезли воду, провіант з сша-"відверте .овно"
-чому?
-відчуття що їси пластелін, не смачно і потім в шлунку лежить тяжким вантажем, один + дисерт в пайку, -як я Вас розумію куме.
цікаво те що прийшла колона але ніякого гарячого, рідкого не привезли, хочаб один раз в тиждень

.
на колону напали сепаратори, зпалили два камази, поранених і постраждалих з нашої сторони немає. в відповідь відповіли вогнем, якщо я правельно зрозумів підійшла підмога, задавили повністю. про те що там в посадці бачили промовчу... , паспорта в більшості показали вік 20-21 рік.

при них були семи, зарядні гвинтівки ті що після кожного пострілу потрібно перезаряджати. я відразу сказав мабуть українці? да, двоє з луганська інші з донетчини. казали що їм було не переливки-культурно кажучи.
від себе. вчора писав те що кум казав, тобто новини я йому розповідав, а зараз трохи навпаки. про те що я вчора писав, що заставляють місцевих воювати на стороні сепаратів або розтріл на місці( вчора в перше почув від кума), сьогодні вже почув в новинах. а так ніч сьогодні була тиха. нарешті видали вже майже всім бронніки, дехто купив собі сам, спати в палатках стрьомно, в перші дні обстрілу осколками трохи пошматувало одну палатку, дехто спить в бронемашинах крім її персоналу.
Слава Україні!
Героям Слава!