Не планова поїздка в гори.
1-й день, вечір (18:00-20:00) – розвідка, вода дуже холодна, суб’єктивне враження - «кости ломить» як кажуть місцеві

(4-6 градуси). Відразу з бази 2 виходи потоковця, один «далеко за…» (с) 400 грам

Один маленький грам 150, і одного просто потримав не оцінивши розмір. Розчарований, але річка сподобалась. Ловив на Alexandra50S від Anre’s
2-й день, ранок (5:00-10:00) – «кому в низ». Ловив на Rigge MDR 46S. Загалом 5 виходів. 2 потоковця взяв знову біля бази,

і одненьку грам 60 з ями метра 3 глибиною

.

Зустрів 2-х місцевих, теж ловили потоковця, правда вудкою з поплавцем, наживка не хробак, щось дуже маленьке, мабуть на рачка-бокоплава чи щось в цьому роді. При мені один з них висмикнув потоковця грам 300, ну і запакував його в торбу
2-й день, день – fly. Баловство, а не рибалка - відстрелив 2 мухи, обірвав підлісок на дереві, підгружені німфи взагалі дратували, або лупашив в бланк, так що присідав від звуку, або чіплялись за мотузку. З сухарями на порядок краще, навіть 2 виходи чогось заробив, думаю що пірик
2-й день, вечір (17:00-20:00) – просто 2 виходи. Спрацював 35 шурік, не рідж, це бальсовий раритет від Anre’s

.
3-й день, ранок (05:00-10:30) – Ловив на Rigge 56S. Щоб довго не розписувати, відразу скажу що заробив близько 3-х десятків виходів, на вудці потримав десь зо 2 десятки. Так щоб до фото, то десь з десяток.

2 потоковця біля бази, один надзвичайно гарний, маю на увазі розкрас.

Далі пішов в верх по течії, в надії дійти до потічка який впадає в річку.
Запам’яталось зовсім не примітне місце, і взагалі увагу б не звернув, але 3 заброси підряд було 3 виходи, при чому 2 з них з торканням і відразу сходом, потоковець був пристойного розміру десь до 400 грам.
Також в одному бурлі майже взяв мамку «далеко за …» (с) півкіло

що характерно цепонув її за хвоста

все таки потужне бурло і надзвичайно агресивний смикінг по результату як «шарпінг»

. Нетипове багріння риби, в сильному бурлі, це я вам скажу майже як баса «далеко за кіло» (с) на Кіпрі викачувати, коротше зійшла вона вже в мене з рук, до фото не далась. Ось тут вона сиділа, перед нею теж дьоргнув якогось малого потоковця, і буквально через закид шарпонув і її

Взагалі основна проводка це все таки смикінг, річка надзвичайно потужна і риба трималась в самому бурлі, були місця що навіть я сумнівався що там може сидіти пструг, а він там був

В деяких місцях проводка була не більше 60см, ось наприклад з під цієї каменюки дьоргнув два потоковця.
p.s. на прощання з річкою вирішив скупатись, відчуття - цицьки пекли так ніби до грудей розпечене залізко (праска) притиснули

В Карпатах вже повно грибів, сам знайшов білого, біля авто