Мої розповіді про енергійну сильну рибу ну ніяк не давали моєму колезі, а за сумісництвом й другові Олександру спокою. Отже, попередньо забронювавши місця, таки вирвались на всім відоме київське форелеве озеро.

А їхати Сашку аж з Білої Церкви.

Проте хіба це завада для людини, яка обожнює рибалку. І от, близько шостої ранку ми на місці.

Перші ж проводки вказували на гарну активність пятнистої, але відразу довести до підсака декілька гарних рибин вдалося лише Денису.

Сміття на поверхні води зменшувало кількість ефективних проводок в рази. Але це не стало на заваді, і вже скоро розловиллися усі, навіть дівчата, шо правда - щукою

Та й взагалі, зубата проявила не аби яку активність. Темні кольори блешень були поза конкуренцією. По форелі - рожевий

Що цікаво, в мене не було жодного зрізу, всі хапали коливалку губами...на щастя. А от Денисові не пощастило, він заробив аж 7 зрізів

Проте пощастило в іншому... Доки я фотографувався з черговим трофеєм...

...Денис зачепив Невловимого

Чому Невловимого? Дивіться відео нижче
Нажаль, виважування яке продовжувалось близько двадцяти п'яти хвилин закінчилось відривом блешні Fuga. Ми так і не побачили Невловимого.

Час сплив майже непомітно. Трошки втомлені і неймовірно щасливі відправились по домівкам.
Дякую за увагу. Бажаю, щоб й Вам перепала спроба впіймати Невловимого. Всім НХНЧ. З повагою, KeFear4ik