Перегляд одного допису
Старий 29.04.2014, 16:43   #271
m1g0r

Звідки Ви: Файне місто Тернопіль
Дописи: 255
Дякував: 528
Дякували 2.315 раз(и) в 78 повідомленнях
V Кубок Львівської області по лову спінінгом з берега

Цього року весна досить рано звільнила всі водойми від льоду. По форумах різних федерацій з'являються повідомлення про проведення змагань по береговому спінінгу, купа звітів, фото та відео із змагань... Сидіти на місці просто неможливо, хочеться поспілкуватися із старими та новими друзями (а зустрітися в реалі більшості та й в один час в одному місці можна на змаганнях по береговому спінінгу). Так хочеться "влити" в кров ту дозу адреналіну... хвилювання на перших хвилинах старту... я це ще не забув із останніх змагань, потрібно як найшвидше повторити

Читати далі
V Кубок Львівської області по лову спінінгом з берега став першими нашими змаганнями в сезоні 2014 (фестивалі не рахуємо ). Про водойму, де будуть проходити змагання, нам було багато відомо із форумів та інших спорцменів. Потренуватися на водоймі немали змоги (180км дороги в одну сторону).
Склад команди "CRAZY FISH" м.Тернопіль
- Мозіль Ігор (кеп)
- Кіцак Віталій
- Довбуш Роман

Дорога на водойму "Прилбичі" зайняла біля 3 год. Туди ми їхали вперше, тому крім навігатора дороги ніхто не знав Навігатор нас вів досить точно, правда була проблема з самою дорогою. Оце асфальтове покриття між м. Тернопіль та м. Львів дорогою назвати важко, один сум. Зате Львівська об'їзна зустріла нас прекрасним покриттям та чудовою розміткою... тому останні десятки км. принесли нам масу задоволення від дороги та від побачениз краєвидів. Велике спасибі Славіку із "K-3 Krazy Fish"... він частенько телефонував та перепутував нас, де ми є, чи ми правильно їдемо

По приїзду був час поспілкуватися з друзями, попити кави/чаю та поснідати Реєстрація та жеребкування відбулися оперативно (респект організаторам та суддям). Залишилося зібрати снасті та в "бій".

Про мої снасті:
ближна та середня дистанція
спінінг кастом Matagi T-Russell TR69 Super Ajax до 3 грам
катушка Shimano '12 Rarenium Cl4+ с2000s
шнур Seaguar R18 Light PE #0.3
флюр Sunline FC Tornado V Hard HG #0,6 0.128мм

дальня дистанція
спінінг Yamaga Blanks BLC-76/Ti до 10 грам
катушка Shimano '09 Rarenium Cl4 2500FA
шнур Sunline Small Game PE #0.3
флюр Sunline SIG-FC 0.180мм

Думаю, багатьом буде цікаво про приманки, які я використовував:
Jackall Micro Flick 2.5"
Jackall Peke Peke 2"
Tsunekichi Worm 2"
Bait Breath BUGSY 2,5"
Bait Breath U30 Fish Tail 2"
Bait Breath Needle RealFry 2"
Crazy Fish Polaris 1,8"

Ранок був похмурим, прохолодним та вітряним. Спорцмени розходилися по своїм стартовим секторам. Стартовий сигнал... понеслось!!!

Безліч приманок різних форм, кольору та запаху вмить полетіли у воду. Спорцмени працювали над анімацією, в надії виловити свою рибу. В моїй зоні "А" більшість спорцменів змістилися до правого краю (мабуть щось знали ). Кльову практично не було. Багатьом спорцменам не вдалося відійти від "0". Мені на оливкового поляріса вдалося таки виловити одного окуня, який своїми 18 грамами вівів мене на 6 місце в зоні... Добре, що не баранка!
По результатам першого туру в команди сумма місць 24.

Другий мій старт у зоні "С". Там без чобіт ніяк.

В цій зоні поцікавіше. Рибка покльовує, правда не та, яка йде в залік! Карась того дня просто жирував. Але ми не за карасем приїхали... мені потрібен "хижак". Із перших забросів заробляю покльовку на Jackall Micro Flick 2.5", але не реалізую її. Бистра зміна приманки на чуток компактнішу приносить в мій залік 90 грам/балів Далі, міняю приманки і зони, але результату воно не дає. На дальній дистанції заробляю ще один тичок, і все. Та з таким результатом я 2-гий в зоні... Однако...

За 2-ий тур в нас сума місць 7 (Віталік в своїй зоні 1, я 2, Роман 4). Досить гарний результат. Також маємо трошки часу смачно пообідати по поспілкуватися з іншими спорцменами

Третій тур, повний штіль, сонечко досить некисло припікає! Мій 3 старт - зона "В". В мене баранка. Багато писати не буду. Скажу лише, що в моїй зоні за 3 підтури виловили лише одного окуня на 13 грам. У Віталіка також кисло - бублік. Зате в зоні "С" гарно відловився Рома. 2 місце в зоні - чудовий результат!

Поки судді підраховували зезультати, спорцмени мали змогу відпочити, скласти снасті та поспілкуватися

Оголошення результатів:

результати (командний залік):
1. "Krazy Fish" Тернопіль

2. "K-3 Krazy Fish" Івано-Франківськ

3. "Галичина" Львів-Черкаси

результати (особистий залік):
1. Погостинський Кирило

2. Домарадзький Олег

3. Ферцак Антон

Призери та загальне фото:

Дякую організаторам та суддям за чудове свято, а учасникам за чесну боротьбу
ПС, частина фото у звіті використано з ресурсу http://www.active.lviv.ua