Всім привіт, хочу відзвітувати про свою рибалку на "Голубих озерах", а саме на "Буртинському"! Біля 10.00 отримав дзвінок від товариша: -"Давай рванем на Голубі озера, попробуєм потвічити, або, накрайняк, помікрушити!" Ні питань, ні зайвих слів не виникло і через 10 хв в повній екіпіровці із "Сеймом" та "Блю Бірдом" на низькому старті чекаєм на "Сріблясту Пріору". Прем на повних парусах - буквально за хв. 20-30 на місці (чуть, правда блуданули). Зібрались - і в бій. Погода, природа, озеро - бомба:
Перші заброси і подальші проводкі безрезультатні. У Ігоря результати дещо кращі - в активі 3 окуневих хвости чуть більше долоневого розміру. Практично обійшовши км 2 озерного берега (стільки повзучих гадів я небачив - вужів, ящірок, і якихось чорних - короче пізд..ц), дійшов до пісчаного пляжика зліва мілина і торішня трава беру Блю Бірдіка із Свінгом на 3-грамах - закинув туди і на падінні тук-тук - підсік і чую є щось. Супротиву великого нема, але дриги на тому кінці є. І тут почалося - ривок в траву - фрикціон виє - Блю Бірд в дулю - незнаю, що робиться. Зупинився вроді б, але спін в дугу все одно. І так хвилин 15 - підтягну, виберу слабину - і знову - вжик - метрів 5-10 злетіло - і знов тихо. Короче всі ці 15 (а може і більше) хв. я з ним змагався, підвів до берега, думаю покажись, що там за "лихо", блиснуло щось зеленкувате, подумав може сазан, але підвів ближче - окунь. Хотів взяти рукою під жабру - чуть серце не стало - вжик - і пішов знов у глибину! Але якось вже легко пішов, підтягнув і взяв:
44 см, 1280 грам (поки що мій рекорд). Отака рибалка, адреналіну хапнув, що гвалт!!! Всім НХНЛ, з пов. Віктор