Цитата:
Допис від captain Grey
Я вже в цій темі відписував, повторюсь:
- у мене ставок на землі під ОСГ, але це - заболочена місцевість(російською -неудобия) і мені пропонували не включати до кадастру, але я умисно наполіг на включенні;
- якщо це ваша земля, напишіть(ходити - дурне діло, повторюю вже в котре!!!) заяву на сільраду що хочете зібрати грунтові води чи викопати пожежну водойму чи що придумаєте, попередньо погодивши з сусідами.
Мені теж після чистки звонив голова сільради та коли узнав, що я почистив стару сагу, відчепився.
|
У мене також ставок на землях ОСГ, його розміщення в документації про приватизацію участка, було вказано нижні болота, так порекомендував землепорядник, що готував документацію, про приватизацю учаска, про те одразу виникли деякі проблеми з погодженням документації, як в земельному так и в екології тому, що як мені пояснили нижні болота, та будь які болота, відносяться до земель водного фонду, в зв`язку з чим відмовились її погоджувати, про те коли я випадково зайшов в екологію, щоб дізнатись, що там із рішенням то в той час там знаходилась комісія (перевірка) як мені повідомили з Киева, після чого я запитав спеціаліста, що там із погодженням моеї документації, де він одразу із моїми документами підійшов до перевіряючого та почав з ним про, щось розмовляти, після чого мені повідомив, що так як у мене співвідношення нижніх болот менше 3% від усіеї площі (35 сотих) участкатоді вони можуть дати погодження на мою документацію. Після чого уже в земельному перетелефонувавши в екологію де теж погодили документацію.
Однак я із заявою в сільраду не звертався, що хочу зібрати грунтові води чи викопати пожежну водойму, так як не знав чи мені це необхідно ? Якщо так, то яке має бути рішення сільської ради надрукуйте мені пожалуйста, яке Вам надали . А також, чи потрібно мені від сусідів погодження, якщо раніше на цьому місці ще в СССР було там озеро, а я його тільки розкопав та почитив.